Film & serier

Elsa fra ”Frost” eftersøgt

Af Luise Gregersen 23. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Stakkels Elsa! Se her, hvorfor dronningen fra filmen ”Frost” er eftersøgt af amerikansk politi.

Det er ikke altid nemt at være Elsa af Arendelle. Ikke alene har hun holdt sine magiske kræfter skjult hele sit liv, nu er hun også eftersøgt af politiet i USA.

Læs også: Gode nyheder til "Frost"-fans

I staten Kentucky, hvor vejret har været bidende koldt de sidste par uger, delte politiet for nyligt følgende advarsel på Facebook:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- HPD (politiet, red.) har udsendt en arrestordre på Dronning Elsa af Arendelle. Den mistænkte er en blond kvinde, som sidst blev set i en lang, blå kjole og er kendt for at bryde ud i sangen "Let It Go!" Som I kan se på vejret, er hun meget farlig. Prøv ikke at pågribe hende på egen hånd.

Læs også: "Frost" på skoleskemaet

Opslaget var selvfølgelig en joke i et forsøg på at få noget positivt ud af det triste vejr, og vi synes faktisk, det er meget sjovt fundet på!

10tingduikkevidsteom"Frost"

Rapunzel og Flynn fra ”To på flugt” er faktisk med i ”Frost” i et splitsekund!
Til sidst i rulleteksterne ses der en tekst, hvor Disney fraskriver sig ansvaret for Kristoffers udtalelser om, at alle mænd spiser deres bussemænd!?
Elsa har 420.000 animerede hårstrå. Det er 15 gange så mange som Rapunzel.
Sangen ”Skal vi ikke lave en snemand” var lige ved ikke at komme med i den endelige film! Det ville have været frygteligt!
Skaberne af filmen tog til Norge for at få inspiration til, hvordan landskaberne skulle se ud i filmen. Faktisk er turismen i Norge steget helt vildt efter filmen.
Tegnerne fik et rigtigt, levende rensdyr ind på kontoret, som de kunne tegne Sven efter.

MestLæste