Film & serier

Dette reality-hit vender (endelig) tilbage

Klara Hauberg Hansen 10. november 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Netflix
En ny gruppe singler er snart at se på skærmen, når den fjerde sæson af det vilde datingeksperiment “Too Hot To Handle” igen får premiere.

Det er næsten ved at være et år siden, seere af Netflix’ vanvittige datingshow “Too Hot To Handle” havde premiere for tredje gang.

Men nu er den uvisse ventetid endelig ved at være forbi.

For Netflix har netop annonceret, at der kommer en fjerde sæson, og at den vil få premiere allerede den 7. december.

Det deler streaminggiganten på deres officielle “Too Hot To Handle”-Instagram.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I den korte teaservideo afsløres det desuden, at Netflix denne gang har hevet skuespilleren Mario Lopez ind for at agere vært. Han skal derfor være med til at narre de 10 nye singler til at tro, at de er med i et helt andet program end “Too Hot To Handle”.

Noget, der umiddelbart har fået flere af de tidligere medvirkende til at reagere.

Særligt Chase DeMoor, der medvirkede i den anden sæson af datinghittet, virker til at være en anelse ærgerlig over, det ikke er ham, der er med i denne sæson.

– Okay vent, så jeg blev angrebet af en kakerlak, og de får Mario Lopez … Jeg vil have mine penge tilbage, skriver han efterfulgt af smiley, der græder af grin.

Også Cam Holmes, der fandt kærligheden til Emily Faye Miller for et par sæsoner siden, kommenterer, at hun skal huske at sætte et kryds i kalenderen.

Hvem de 10 nye singler er, det er endnu ikke afsløret, men premieren på den kommende sæson er altså lige rundt om hjørnet.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste