Film & serier

Det ved vi om Netflixs nye teen-drama ”The Society”

Af Selina Sander Jensen 30. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I Netflixs nye serie ”The Society” møder vi en gruppe teenagere, der pludselig skal styre deres eget samfund uden voksne. Læs mere her og se traileren!

I Netflixs kommende teen-dramaserie følger vi en gruppe unge drenge og piger, der går i High School. På mystisk vis bliver de transporteret til en tro kopi af deres rige New England-by. Der er dog en væsentlig forskel: Der er ingen voksne og ingen spor af deres forældre. Nu skal de unge forsøge at finde ud af, hvad der er sket, og hvordan de kommer hjem samtidig med, at de også skal danne alliancer og skabe deres eget samfund. Og det skaber både kaos og drama!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Første sæson af ”The Society” har premiere den 10. maj.

Se traileren her:

Mød skuespillerne og deres karakterer:

Kathryn Newton spiller Allie, der er gruppens leder. Sammen med storesøsteren Cassandra går hun forrest, mens de forsøger at håndtere det, der er sket.

Kristine Frøseth har du måske set som Veronica i ”Sierra Burgess Is a Loser”. I ”The Society” spiller hun Kelly; dronningen af deres High School, inden der begynder at ske mystiske ting.

Rachel Keller spiller Allies storesøster Cassandra. Hun er populær og er den fødte leder – derfor er hun en oplagt kandidat til at styre tingene i ”den nye verden”, som de kalder det.

Gideon Adlon spiller Becca, hvis mor er alkoholiker. Den modne og lidt hårde Becca bruger mest tid på at gemme sig bag sit kamera.

Derudover møder vi i serien også outsideren Will, danseren Elle, den flotte og populære fyr Harry, den kloge dreng Gordie og kæresteparret Luke og Helena.

Det ser ud til, at vi kan forvente både spænding, drama, kærlighed og uhygge i ”The Society”, og vi glæder os til at se den!

MestLæste