high school musical 4
Film & serier

Det ved vi om "High School Musical 4"

Af Emil Minana, SE og HØR 14. februar 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Arbejdet på den nye "High School Musical 4" er begyndt! Her kan du læse ALT det, vi ved om filmen.

Det er snart to år siden, at Disney meldte ud, at der ville komme en "High School Musical 4" , og nu ser det ud til, at arbejdet med filmen er ved at gå i gang. Disney har nemlig begyndt arbejdet med at finde de skuespillere, der skal spille hovedrollerne i den nye film.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Seventeen har samlet de vigtigste detaljer omkring den nye film, og det tyder på, at vi godt kan begynde at glæde os.

1. Der kommer fem helt nye hovedroller

Den nye "High School Musical"-film kommer ikke til at følge Troy, Gabriella og alle de andre. I stedet bliver det fem nye hovedroller, der kommer til at være omdrejningspunktet på East High.

Erin: Hun er en fodboldspiller, der går efter at gøre alt perfekt. Og så er hun den eneste pige på skolens drengefodboldhold. Hun begynder at falde for Derek, der er en rigtig badboy, og hun er ikke sikker på, om hun skal følge sit hjerte.

Derek: En rigtig badboy, der falder for Erin. Han er stærk udenpå, men indeni har han et blødt hjerte, og faktisk er han en rigtig familiefyr. Han er god til fodbold og en dygtig danser, der underviser i dans i sin families dansestudie.

Campbell: Han er "High School Musical 4"-versionen af Troy Bolton. Han er holdkaptajn på fodboldholdet, og så er han en rigtig musicalstjerne. Samtidig er han fætter til Sharpay og Ryan. Han beslutter sig for, at han har lyst til at date Erin, og derfor er det ikke så fedt, at hun hellere vil date Derek.Nathalie: East Highs største fan. Hun er loyal, hun er cheerleader, og så er hun bedste veninde med Erin.Tamara: East Highs tidligere dronning, der forsøger at kravle tilbage op af den sociale rangstige.Tag testen: Hvilken pige fra "High School Musical" er du?

2. Ingen fra de originale film vender tilbage

Som det ser ud lige nu, så skal du ikke gøre dig forhåbninger om at se Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale eller nogle af de andre stjerner fra de originale film i "High School Musical 4". Indtil videre er der nemlig ikke en eneste af dem, der har sagt ja til at medvirke i den nye film. At dømme ud fra Zac Efrons og Vanessa Hudgens nuværende skuespilkarriere, så er der vist heller ikke nogen grund til, at de skulle vende tilbage til East High.

3. Okay, en enkelt person fra de originale film vender tilbage

Selv om ingen af hovedkaraktererne fra de gamle film vil være med igen, så er der dog en, der har set sig varm på ideen. Bart Johnson, der spillede træner Bolton, er nemlig klar til en tur mere på East High. Har man fulgt med på Twitter, så vil man se, at han er kommet med flere ideer til, hvordan en kommende spin-off kunne se ud.

Læs også: Sådan har Vanessa Hudgens det med "High School Musical 4"

4. Disney Channel vil bruge ukendte skuespillere

Du skal ikke regne med at se nogle kendte ansigter i "High School Musical 4". Det er nemlig Disneys plan, at alle skuespillerene skal være ukendte og uprøvede.

5. Der kommer også en TV-serie

Disney har tidligere bekræftet, at der kommer en "High School Musical"-serie, der skal vises på Disney Channel. Det er endnu uvist, hvordan den nye film og TV-serien kommer til at hænge sammen, men det er muligt, at filmen kommer til at få premiere forud for serien, så man lærer karaktererne at kende i filmen for derefter at kunne følge dem i serien.
Se billeder af skuespillerne fra de oprindelige film herunder:

"HighSchoolMusical"-stjernerneførognu

SharpayAshley Tisdale - 2006
All Over
SharpayAshley Tisdale - 2015
All Over
ChadCorbin Bleu - 2006
All Over
ChadCorbin Bleu - 2015
All Over
RyanLucas Grabeel - 2006
All Over
RyanLucas Grabeel - 2015
All Over
TaylorMonique Coleman - 2006
All Over
TaylorMonique Coleman - 2015
All Over
GabriellaVanessa Hudgens - 2006
All Over
GabriellaVanessa Hudgens - 2015
All Over
TroyZac Efron - 2006
All Over
TroyZac Efron - 2015
All Over

MestLæste