Film & serier

Det ved vi om ”Chilling Adventures of Sabrina” sæson 3

Af Selina Sander Jensen 13. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I april fik sæson 2 af ”Chilling Adventures of Sabrina” premiere – og allerede nu er optagelserne til den sæson 3 i gang. Læs meget mere om den kommende sæson her!

Yaaas! Allerede i slutningen af sidste år blev det offentliggjort, at “Chilling Adventures of Sabrina” får både en sæson 3 og 4, som hver kommer til at have 8 afsnit – helt lige som i sæson 1 og 2! Vi har samlet alt det, vi ved, om den kommende sæson!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mere Nicholas Scratch og Theo Putnam

I tredje sæson af ”Chilling Adventures of Sabrina” kommer vi til at se meget mere til Nicholas Scratch og Theo Putnam, som stadig skal spilles af skuespillerne Gavin Lockwood og Lachlan Watson. De er nemlig begge to blevet forfremmet til ’series regulars’ og det betyder, at vi i den kommende sæson vil se dem meget mere!

Hvem vender tilbage i sæson 4?

Indtil videre er der ikke noget nyt omkring, hvem der skal spille med i de kommende sæsoner. Luke Cook, der spillede den menneskelige Dark Lord i slutningen af sæson 2, har sagt til Entertaiment Tonight, at han ikke har hørt noget endnu, men at han krydser fingre for, at han kan vende tilbage i rollen!

Til gengæld kan vi regne med at Kiernan Shipka selvfølgelig vender tilbage som Sabrina Spellman sammen med Miranda Otto (Zelda), Lucy Davis (Hilda), Chance Perdomo (Ambrose), Gavin Leatherwood (Nicholas Scratch), Ross Lynch (Harvey) og deres andre venner!

Og så kommer der garanteret også nogle helt nye karakterer!

Er optagelserne i gang?

Optagelserne til sæson 3 startede den 28. april i byen Vancouver i Canada ifølge Screenrant. Mens de er der, skal de også filme til sæson 4. Optagelserne fortsætter helt frem til efteråret!

Hvornår kommer sæson 3?

Der er endnu ingen dato for sæson 3, men hvis de nye sæsoner følger nogenlunde samme tidspunkter som sæson 1 og 2, kan vi regne med en premiere på sæson 3 allerede til oktober, mens sæson 4 burde komme ud i foråret 2020.

Hvad handler sæson 3 om?

I slutningen af sæson 2 ofrer Sabrinas kæreste Nicholas Scratch sig selv til at være fængsel for the Dark Lord, og tager til helvede, hvor han har satans sjæl fanget i sin krop. Så mon ikke Sabrina og hendes venner Harvey, Rosalind og Theo tager mod helvede for at redde Nicholas …

Og så regner vi altså også med at få at vide, hvad der nu skal ske med the Church of Night, nu hvor Dark Lord er af vejen, og Father Blackwood er på flugt…

Uanset hvad der kommer til at ske, så glæder vi os i hvert fald helt vildt til at se endnu mere til Sabrina Spellman!