Det mest hemmelige underholdningsshow kommer til Danmark
Film & serier

Det mest hemmelige talentshow nogensinde kommer til Danmark

Af Emilie Østerby Bruun og Vera Olivia Lissner Rømer 25. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Canva
Endelig kommer det populære underholdningshit 'The Masked Singer' til Danmark, og der bliver skruet op for fantastiske forklædninger og fascinerende sceneshows. Vi kan næsten ikke vente!

Det opsigtvækkende program minder på ingen måde om noget underholdningsshow, der er vist før. Vilde udklædninger og over-the-top sceneshows skaber rammen for det nye TV-show.

Den danske version, der kommer til at hedde ’Hvem holder masken?’, inviterer seerne med til at deltage i Danmarks største gætteleg, når ti forklædte kendisser går på scenen og synger det bedste, de har lært.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De kendtes sande identiteter er skjult for alle, og uge for uge gives der ledetråde til gættelegen, der sætter ens indre detektiv på arbejde.

Det er herefter op til programmets detektivpanel at gætte, hvem der gemmer sig bag de fantastiske forklædninger, og du kan også gætte med hjemme fra stuen!

Hvilke kendisser der har sagt ja til at deltage i den danske version er selvfølgelig hemmeligt, og endda så hemmeligt, at ikke engang programmets danske vært, Ibi Støving, ved, hvem der skal deltage.

Ibi Støving skal være vært på nyt underholdningsprogram
Ibi Støving skal være vært på det nye program '’Hvem holder masken?’, som bliver vist på TV2 til november.
Foto: PR

”Det her underholdningsprogram minder på ingen måde om noget show, jeg har set før! Det er spektakulært og enormt fascinerede med de vildeste udklædninger, man kan forestille sig,” siger Ibi Støving.

Dem der allerede har set programmet ved, at det hemmelighedsfulde underholdningsshow er stærkt vanedannende.

Det populære talentshow stammer oprindeligt fra Sydkorea, men det er allerede et kæmpe hit i blandt andet USA, Finland, Portugal og Norge, så mon ikke det også bliver et hit i Danmark?

'The Masked Singer' kommer til Danmark
Der er skruet op for fantastiske forklædninger og fascinerende sceneshows i 'The Masked Singer'.
Foto: PR

”Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle være vært på et underholdningsprogram, hvor ikke engang jeg ved, hvem hovedpersonerne er. Det bliver så sjovt, og jeg glæder mig helt vildt til at dele gættelegen med resten af Danmark,” udtaler Ibi Støving.

Vi glæder os virkelig meget til at gætte med hjemme fra stuerne, og hvis du også er nysgerrig på hvilke kendisser, der lader maskerne falde, kan du følge med på TV2 og TV2 PLAY til november.

MestLæste