Film & serier

Det kan du glæde dig til på det nye Disney+

Af Anna Birch Jakobsen 14. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er der ikke langt tid til, at vi endelig kan streame Disney+ i Danmark - og vi glæder os mere til at udforske det eventyrlige Disney-univers, end vi gør til juleaften!

Er du lige så stor fan af Disney, som vi er?!

Så skal du glæde dig til tirsdag d. 15. September, hvor den nye streamingtjeneste Disney+ endelig kommer til Danmark.

På Disney+ kan du se alle dine yndlings film fra både Disney, Pixar og Marvel, lige når du har lyst.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Blandt vores favoritter er blandt andet Coco, Toy Story, Moana, Frozen, Løvernes Konge og Find Nemo.

Udover det store udvalg af alle de gode gamle Disney film, kan du også glæde dig til en masse nye film og serier, som man kun kan se på Disney+!

Læs også: Disney film gør dig klog!

Der er blandt andet lavet en helt ny High School Musical serie, High School Musical: The Musical: The Series, som tager udgangspunkt i filmene, men bliver vist på en helt ny og spændende måde.

Man får blandt andet et indblik i karakterenes Instagram - og så er der ovenikøbet ni nye sange, som enhver High School Musical fan bør lære.

På Vi Unge redaktionen glæder vi os specielt meget til at se den nye Disney film, Stargirl, som handler om den seje nye pige Stargirl, som ikke er bange for at skille sig ud - og hvordan fodboldspilleren Leo bliver forelsket i den spændende nye pige.

For at få adgang til Disney+ skal man ligesom til Netflix have en profil. Det koster almindeligvis 59 kr. om måneden eller 589 kr. for et årsabonnement.