Film & serier

Det er nu officielt: Sæson 2 af "Outer Banks" er på vej

Af Line Lei Mohrsen Jensen 28. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du var helt vild med The Pogues, John B og de mange mysterier, som dominerede den første sæson af Netflix-serien ”Outer Banks” – så er der gode nyheder.

Netflix har (endelig) bekræftet, at der er en sæson 2 på vej af den populære serie ”Outer Banks”, og optagelserne er allerede i fuld gang.

I serien ”Outer Banks” følger man en gruppe unge mennesker, som bor på en ø, hvor der er en markant klasseforskel mellem de rige og de fattige. Seriens hovedperson, John B, har på mystisk vis mistet sin far, og derfor er der en række mysterier, som John B ønsker at opklare sammen med sine venner. Serien indeholder derfor emner som venskab, kærlighed og en strid mellem de forskellige samfundsklasser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere: Har du set Netflix-serien "Outer Banks"?

Selvom at John B og vennerne opklarer en del af mysterierne i løbet af sæson 1, er der alligevel efterladt en del "cliffhangers", og vi er derfor superglade for, at der kommer en sæson mere, hvor vi kan se endnu mere til John B, Pope, Sarah, Kie og JJ.

Vi Unge har derfor lavet en oversigt over, hvad vi allerede nu ved om den nye sæson af "Outer Banks", og den kan du se herunder.

Hvad ved vi om den nye sæson af "Outer Banks"?

I slutningen af juli 2020 blev det officielt, at der ville komme endnu en sæson af "Outer Banks". Dette blev bekræftet, da seriens officielle instagramprofil, ”obx”, postede nedenstående billede.

View this post on Instagram

see you in the bahamas ✌️

A post shared by Outer Banks (@obx) on

Kort tid efter at ovenstående billede for sæson 2 blev postet på Instagram, kom der desuden en video fra nogle af skuespillerne, som jubler over, at de har fået lov til at indspille endnu en sæson. Du kan se videoen herunder.

View this post on Instagram

woogity woogity we’re coming back

A post shared by Outer Banks (@obx) on

Siden nyheden om en sæson 2 blev annonceret tilbage i juli, har mange af Netflix-produktionerne holdt pause med at filme grundet coronavirus. Men den 4. september 2020 kom holdet bag "Outer Banks" med en glædelig nyhed, idet de gav et sneakpeak på, at deres optagelser igen var i fuld sving.

Instagramprofilen "obx" postede nemlig et billede af nogle af skuespillerne, hvor man kunne se, at de var tilbage på produktionen - og selvfølgelig i corona-gear.
Du kan se opslaget herunder.

Vi kan ikke vente med at se den nye sæson af "Outer Banks", og ifølge Netflix forventes det, at den nye sæson kommer ud indenfor det næste års tid. Måske før, hvem ved?

Indtil da må vi bare holde øje med, om holdet bag poster flere sneakpeaks på, hvad der kommer til at ske i den nye sæson!

Læs mere om