riverdale
Film & serier

Derfor skal Cole Sprouse ikke synge i musical-afsnit af "Riverdale"

Af Emil Minana, SE og HØR 21. februar 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du havde håbet på at få hørt Cole Sprouse synge i det kommende musical-afsnit af "Riverdale", så bliver du nok skuffet nu! Læs her, hvorfor Cole ikke skal synge i afsnittet.

Vi har nærmest ikke kunnet sidde stille på stolen, siden det kom frem, at "Riverdale" laver et musicalafsnit . Desværre viser det sig nu, at vi ikke får lov til at høre Cole Sprouse, der spiller Jughead Jones, synge. Producenterne bag serien har nemlig besluttet, at det ikke passer til rollen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Da vi virkelig tænkte over Jughead, så føltes han som den ene person, der nok ikke ville være i en skolemusical ... Når man ser afsnittet, så er han en vigtig del af det, og han laver noget, der er rigtigt meget Jughead i løbet af musicalen. Men han synger ikke, fortæller Roberto Aguirre-Sacasa, der er producent på serien til TVline .

At Cole Sprouse ikke skal varme sin sangstemme op, er noget, som han helt sikkert selv er meget glad for.

- Jeg har lige overlevet en Disney-karriere uden at synge, fortalte Cole i maj i et interview med E!Online .

- Det er virkelig den eneste ting, hvor jeg har været sådan helt: "Please, lad være med at få mig til at synge", fortalte han også i interviewet.

Læs også: Det skal du vide om skuespillerne fra "Riverdale"

Afsnittet, der består af 11 sange, kommer til at være bygget op omkring skolens teateropsætning, hvor de skal spille "Carrie: The Musical". Det bliver dog en lille smule anderledes, end vi er vant til. Afsnittet skal nemlig forestille at være en dokumentar, der bliver filmet af Cole Sprouses Jughead Jones.

Det bliver Cheryl Blossom, der spiller hovedrollen som Carrie White, mens Veronica Lodge, Archie Andrews, Betty Cooper og Jughead Jones alle er at finde i musicalen. Musicalafsnittet bliver vist på amerikansk TV den 18. april, og stort set lige efter vil det være at finde på Netflix herhjemme.

Læs flere celeb-nyheder hos SE og HØR her!

I galleriet herunder kan du læse tegn på, du er afhængig af serier!

7tegnpå,atduerafhængigafserier

Tegn på, at du er afhængig af serier
1. Du kan ikke huske, hvad du har for til i morgen, men du har helt styr på både brugernavne og koder til Netflix, Viaplay og HBO Nordic.
Tegn på, at du er afhængig af serier
2. Hver gang dine veninder kommer og fortæller om en fed serie, de har opdaget, tænker du: ”Old news! Den har jeg da set for længe siden”.
Tegn på, at du er afhængig af serier
3. Du bliver nærmest deprimeret ved tanken om, at du aldrig kommer til at møde Stiles i virkeligheden eller at du ikke kan ansøge om at komme på udveksling på Rosewood High.
Tegn på, at du er afhængig af serier
4. Du har virkelig svært ved at blive rigtig vild med de fyre, du møder i virkeligheden, for der er bare ingen af dem, der kan måle sig med Chuck Bass og Nate Archibald.
Tegn på, at du er afhængig af serier
5. Du kan bruge virkelig lang tid på at lede rundt på Netflix efter en serie, du kan gå i gang med, men det er svært, for du har allerede set dem alle sammen. Til sidst giver du op og starter forfra på ”How I Met Your Mother” igen-igen.
Tegn på, at du er afhængig af serier
6. Du kan finde på at sige nej til en aftale med dine veninder, fordi du har en date med din seng, din computer og en halv sæson af din yndlingsserie.
Tegn på, at du er afhængig af serier
7. Du har mere styr på dine yndlingskarakterers liv end på dit eget, og du forstår simpelthen ikke, at de ikke følger de råd, som du råber af skærmen.