Reklame

Derfor elsker vi Rumle Kærså og Josephine Højbjerg i ”Hacker”

Af reklame 28. marts 2019
Der er mange gode grunde til at elske skuespillerne Rumle Kærså og Josephine Højbjerg. Lige nu kan de opleves i spændingsfilmen ”Hacker”, og de er vildt seje i filmen! Læs her, hvorfor.

Josephine Højbjerg og Rumle Kærså er uden tvivl nogle af vores danske yndlingsskuespillere. De er unge, mega talentfulde, og de kan lige nu opleves i en RET fed film.

De er nemlig aktuelle i ”Hacker” – en megaspændende film, der handler om Benjamin (Rumle); en forældreløs dreng, der er vildt sej til hacke! Han bor på et bosted sammen med blandt andre Savannah (Josephine), og da han bliver kontaktet af Forsvarets Efterretningstjeneste, finder han ud af, at hans mor måske slet ikke er død, og at han måske har meget mere med det at gøre, end han havde forestillet sig ...

Foto: Martin Dam Kristensen

Her er 5 grunde til, at vi er vilde med Josephine og Rumle i ”Hacker”:

#1 DE ER DET ULTIMATIVE MAKKERPAR

Benjamin og Savannah møder hinanden på det bosted, hvor de begge bor. Da Benjamin bliver kontaktet af Forsvarets Efterretningstjeneste, hjælper Savannah ham. Vi elsker den måde, de finder på idéer og løsninger til alle de (vilde) udfordringer, de bliver udsat for! Når den ene løber tør for idéer, træder den anden til. Sådan et venskab er jo guld værd!

#2 DE ER MODIGE

Det er altså en RET vild opgave, de giver sig selv! Benjamin sætter sig for at finde sin mor, og Savannah beslutter sig for at hjælpe ham. De er oppe imod nogle vilde kræfter og nogle endnu vildere (og måske onde) mennesker, og det kræver altså en masse mod – og det har de. Det, synes vi, er fedt at se!

Foto: Martin Dam Kristensen

#3 DE ER NYSGERRIGE

Da Benjamin bliver opsøgt af Forsvarets Efterretningstjeneste, der siger, at hans mor måske stadig er i live, kan han bare ikke lade det ligge. Det ville vi nok heller ikke kunne, og hans nysgerrighed får ham til at tage sagen i egen hånd. Og med Savannahs hjælp finder han altså ret hurtigt ud af, hvordan tingene (måske) egentlig hænger sammen …

#4 DE KÆMPER FOR DET, DE TROR PÅ

Vi ELSKER, når man kæmper for det, man tror på – ligegyldigt, om det er farligt eller ej. Og det gør Rumle og Josephine i rollerne som Benjamin og Savannah! De bliver endda efterlyst i nyhederne på nationalt TV, men de VIL bare finde frem til sandheden. Det synes vi virkelig er beundringsværdigt!

#5 DE TROR PÅ DEM SELV

Findes der noget mere inspirerende end én, der bare tror 100% på sig selv? Det er vi virkelig fan af, og selv om karaktererne løber ind i store udfordringer og problemer i løbet af filmen, kæmper de videre, fordi de tror på det. Og det kan man jo lære rigtig meget af gennem hele livet. Det har vi vildt meget respekt for!

Se traileren til ”Hacker” her:

Hvis du er blevet endnu mere nysgerrig på ”Hacker”, kan du se mange flere klip fra filmen lige her.

Foto: Martin Dam Kristensen

Læs mere om

MestLæste