Film & serier

'Den store bagedyst' vender tilbage – her er alt, du skal vide om deltagerne

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 15. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
KLAR, PARAT BAG! ’Den store bagedyst’ vender tilbage med en helt ny sæson til efteråret. Vi Unge fortæller dig her, alt du skal vide om den nye sæson.

Et helt nyt hold af kageelskende deltagere står snart klar til at lave deres livs kagemesterværk, når ’Den store bagedyst’ ruller over skærmen til dette efterår.

Der går derfor ikke længe, før værten Timm Vladimir slår dørene til bageteltet op og byder velkommen til de 10 nye deltagere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De 10 nye deltagere består af 5 kvinder og 5 mænd, som hver uge skal dyste om mesterforklædet og titlen som vinderen af ’Den store bagedyst’ 2020.

Læs også: Test: Hvilken kage er du?

Deltagerne bliver igen i år testet i kagebagningens kunst, hvor både teknik, snilde og æstetik spiller en stor rolle. Der skal æltes, piskes og afbages på livet løs for at tilfredsstille de hårde dommere. Dommerne er igen i år Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen.

De 10 nye deltagere er…

  • Max på 32 år fra Hørsholm... elsker at sejle. Han sejler regatta med sin far, hvor de sammen har vundet flere gange. Derudover er hans far tysker, hvilket vil sige, at han selv er halv tysker.
  • Lena på 37 år fra Køge... bor i et familiekollektiv med sine forældre, sin datter og sin søster og hendes familie og deres kæledyr. Hun arbejder som skolelærer på en heldagsskole. Hendes frirum er kolonihavehuset, som hun helt selv har sat i stand fra bunden af.
  • Emil på 21 år fra Aarhus... er tidligere konkurrencesvømmer, og så har han en stor passion for en helt særlig tegnestil, der hedder pointillisme, hvor tegningen kun består af prikker. Til dagligt er han arkitektstuderende.
  • Wissam på 32 år fra København... elsker præcision, kemi og systematik, da hun er apoteksfarmaceut. Derudover har hun tre børn: to rigtige børn og en surdej, som hedder Joey. Hendes største drøm er at kunne leve af at lave mad og desserter.
  • Lars på 60 år fra Nyborg... bor sammen med sin mand. Han arbejder som gymnastiklærer og kunstmaler. Han har faktisk udstillet sin kunst flere steder. Han finder sit frirum i sit atelier.
  • Katrine på 31 år fra Roskilde... er gymnasielærer. I hendes fritid er er hun meget nede i den lokale håndboldklub, hvor hun selv både spiller og er træner. Derudover er hun et stort konkurrencemenneske.
  • Mads på 24 år fra Aarhus... læser til molekylærbiologi og er meget interesseret i processerne omkring fødevarer, bl.a. temperering af chokolade. Derudover arbejder han som ismager og barista, hvilket han går meget op i.
  • Caroline på 19 år fra Hedehusene... går til spejder og drømmer om at uddanne sig til møbel- eller beklædningsdesigner. Hun gik ud af gymnasiet sidste år og holder lige nu sabbatår. Derudover har hun altid flotte negle.
  • Morten på 49 år fra Kastrup... bor sammen med sin hustru og deres to børn. Han er tidligere rejseleder og har boet på Cuba. Han bager meget gerne sammen med sine børn.
  • Anne på 26 år fra Aarhus... er sygeplejerske og drømmer om at blive eventkoordinator, da hun elsker at planlægge fester – helst temafester. Hun elsker at rejse, og hun har også arbejdet som rejseguide. Derudover elsker hun at stå på ski.

Det bliver spændende at se, om særligt de unge amatørbagere kan følge i fodsporene på tidligere vindere af ’Den store bagedyst’ som Frederikke Legaard, Emil Obel og Tobias Hamann.

Der går ikke længe før, du kan sætte dig i sofaen og blive godt lækkersulten, for den 9. sæson af ’Den store bagedyst’ får premiere allerede den 3. oktober 2020.