Film & serier

Den sørgeligste fanteori om ”Frost”

Af Marie Søndergaard 28. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Snøft! Overvej lige, hvor forfærdelig den her teori om filmen ”Frost” er …

Det gør altså lidt ondt i hjertet, når man læser den her fanteori om filmen ”Frost” – især fordi den altså giver ret god mening. Kristoffer og rensdyret Sven er vildt tætte og er vokset op sammen. Det er jo helt vildt sødt at tænke på … lige indtil vi læste det her og kom til at tænke på Svens mor.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Hvem er du fra "Frost"?

- Jeg har lige opdaget, at Kristoffers frakke er lavet af pels i ”Frost”. Hvis man kigger nærmere på det, ligner det pels fra et rensdyr. Jeg tror ikke, det kan være fra en ulv, for pelsen er for tyk, skriver ”Frost”-fanen superclaude1.

Læs også: Her har de "Frost" på skoleskemaet

Teorien går altså på, at Svens mor blev dræbt, da Sven var en lille kalv, og Kristoffer derfor tog ham til sig. Han begyndte også at gå med pelsen fra Svens mor, så han altid ville dufte af hende og gøre Sven tryg. Ej, det er da slet ikke til at bære!

Har I også tænk over Kristoffers pels?

Tjek galleriet for 10 ting du ikke vidste om "Frost"!

10tingduikkevidsteom"Frost"

Rapunzel og Flynn fra ”To på flugt” er faktisk med i ”Frost” i et splitsekund!
Til sidst i rulleteksterne ses der en tekst, hvor Disney fraskriver sig ansvaret for Kristoffers udtalelser om, at alle mænd spiser deres bussemænd!?
Elsa har 420.000 animerede hårstrå. Det er 15 gange så mange som Rapunzel.
Sangen ”Skal vi ikke lave en snemand” var lige ved ikke at komme med i den endelige film! Det ville have været frygteligt!
Skaberne af filmen tog til Norge for at få inspiration til, hvordan landskaberne skulle se ud i filmen. Faktisk er turismen i Norge steget helt vildt efter filmen.
Tegnerne fik et rigtigt, levende rensdyr ind på kontoret, som de kunne tegne Sven efter.

Læs mere om

MestLæste