Film & serier

De bedste Halloween-film på Netflix

Af Luise Gregersen 30. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Halloween er lig med slik, popcorn og film(u)hygge. Vi har fundet de bedste Halloween-film, du kan se på Netflix.

Den perfekte Halloween-aften består af fire ting: snacks, en blød sofa, uhyggelige film og en sød veninde eller en fyr, du kan holde i hånden, når du bliver bange.

Læs også: Vil du have flere forslag til Halloween-film? Så se her!

Vi kan ikke skaffe dig en sød fyr, men vi kan guide dig til de bedste Halloween-film, du kan streame på Netflix! Se dem her.

DebedsteHalloween-filmNetflix

I “Zombieland” er verden blevet overtaget af zombier, og en lille gruppe mennesker må kæmpe for deres overlevelse. Det lyder uhyggeligt, men filmen er faktisk også vildt sjov!
”Let Me In” med Chloë Grace Moretz er SÅ uhyggelig! Det er en anderledes vampyrfilm om 12-årige Owen, der bliver venner med en mystisk pige, der flytter ind ved siden af.
Den her film er seriøst skræmmende! Den handler om et nedlagt børnehjem, hvor der sker mystiske ting og sager. Filmen er på spansk, men det opdager du slet ikke, når du først er blevet suget ind i den spændende handling.
”Drag Me To Hell” er lige dele sjov og skræmmende. Det er en helt absurd gyser, som du bare SKAL se! Der er blandt andet en ret underlig scene med en ged, der kan tale. Og så siger vi ikke mere! Gør dig klar til både at græde af grin og skrige af skræk.
Hvis du er til overnaturlige gysere, så er den her film lige noget for dig! Den er megauhyggelig, og det værste af det hele er, at den er bygget på en sand historie. Filmens efterfølger ”Annabelle” er faktisk i biograferne nu!
“Frankenweenie” handler om en dreng, der genopliver sin hund, efter den er blevet dræbt I et trafikuheld. Den er creepy, sød, sørgelig og sjov på samme tid! Se den, se den, se den!
Den her film er en vaskeægte klassisk gyser lige efter opskriften. Ud over, at den er vildt uhyggelig, bliver du forkælet med en ret nice Ryan Reynolds i bar overkrop. Mmm!
”Corpse Bride” er en megasød og lidt creepy film om kærlighed og zombier. Se den, hvis du er vild med mørke komedier og Johnny Depp.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste