Alene Hjemme
Film & serier

Creepy fanteori afslører den RIGTIGE skurk i ”Alene Hjemme"

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 14. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tror du på denne her ”Alene Hjemme”-teori, der gør et af Kevins familiemedlemmer til den ultimative skurk?

Ahh, det er december, og hvis du ikke allerede har set ”Alene Hjemme”, får du den helt sikkert set, inden måneden er omme. I filmen beskytter drengen Kevin sit hus mod to indbrudstyve, men ifølge den nyeste fanteori er det slet ikke tyvene, der er de egentlige skurke. Det skulle nemlig være Kevins onkel Frank.

Onkel Frank er sur, nærig og jaloux på sin bror, og det er netop derfor, en fan mener, at han faktisk har hyret Marv og Harry til at begå indbrud i Kevins forældres hus.

Læs også: Djævelsk fanteori om "Alene Hjemme"

En anden teori på Reddit udpeger Kevins far til at være involveret i kriminalitet og måske en mulig mand bag indbruddet. For hvad laver Kevins far egentlig? Hvordan har han råd til at bo i det fancy hus? Hvorfor virker han nervøs, når han i en af de første scener møder tyven Harry, der har klædt sig ud som politibetjent?

Læs også: 10 must-see julefilm

Hmm … Nok er vi enige i, at Onkel Frank er helt vildt led og helt vildt nærig, og det er da også mystisk, at vi ikke ved noget om, hvad Kevins far laver, men skulle en af dem have instrueret Harry og Marv i at bryde ind i huset og næsten dræbe Kevin? Ej, vel?

Tror I, at der er hold i teorien?

I galleriet kan du se 5 film, vi ALDRIG skulle have set:

5filmvialdrigskullehaveset

”Titanic”

HVORFOR GAV DE SÅ HURTIGT OP MED AT PRØVE BEGGE AT LIGGE PÅ DEN DØR? HVORFOR SKIFTEDES DE IKKE TIL AT VÆRE NEDE I DET ISKOLDE VAND? Åh. Vores frustrationer er blevet mange, efter vi så filmen om Roses og Jacks smukke kærlighedshistorie. Først blev vi vildt kede af at tænke på, at tragedien faktisk er sket i virkeligheden, og efterfølgende fandt vi ud af, at filmen er lavet i 1997, og at Leonardo DiCaprio nu er ret gammel! Nooooo! Kan du sige ”Hej, far”?

All Over

”Frost”

Okay, vi havde lige bestemt os for, at nu var det slut med flere bamser i sengen. På et tidspunkt bliver man vel for gammel (nej, vel?), og der skal jo ligesom også være plads til et sovende menneske i sengen. Men så skete der det, at vi mødte Olaf. Søde, skøre og syngende Olaf med gulerodsnæsen og de store fortænder. Vi fandt ud af, at man kan få ham som bamse, og så var det det. Nu er der igen totalt bamse-party på værelset.

All Over

”Mean Girls”

Seriøst, Regina George og hendes ”plastik-piger” er jo så LEDE, og hvorfor skal Cady nu også begynde at være så ond? Det er jo egentlig ret mærkeligt med den her film, for størstedelen af den handler om at opføre sig sindssygt dårligt, men samtidig elsker vi alle personerne i filmen meget højt. Det giver jo ingen mening, og det har vi det altså virkelig dårligt med, for vi kan ikke lide mobbere i den virkelige verden! Det trøster os selvfølgelig, at filmen har en god morale og alt det der …    

All Over

”High School Musical”

Fordi Zac Efron. Lige siden vi så den første film i HSM-serien, har han spøgt i baghovedet på os, og det er ret irriterende, at hans navn bliver ved med at dukke op, når man bliver spurgt om, hvem ens celeb-crush er. Det kunne være så meget sejere at nævne en hot fyr fra en helt ny serie eller en eller anden up coming sanger, men så får man alligevel fremstammet ”Øhm, Zac Efron”. Totalt uoriginalt! (Zac, hvis du læser det her, er det bare for sjov, for vi elsker dig for evigt).

All Over

”En flænge i himlen”

Vi er ikke helt de samme mennesker, efter vi har set filmen om Hazel og Gus. Der er nemlig et lille stykke af vores hjerte, der vil være revet itu for evigt, og vi har stadig tør hud under øjnene af at græde for sygt. Det sidste handler også om, at vi bliver ved med at pine os selv ved at se filmen igen og igen, fordi John Greens historie har bondefanget os. Det er ikke fair, John!

20th Century Fox

MegetMere