Film & serier

Bliv filminstruktør

Af Line Sølvhøj Jensen. Foto: Shutterstock 30. september 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bliv instruktør på din egen film og vind de fedeste præmier.

Har du en drøm om at lave film? Så har du chancen for at prøve det af nu! Saml veninderne og lav jeres helt egen film, som I endda kan vinde fede præmier for.

I skal lave en kort film om, hvorfor blandt andet lærere, pædagoger og bibliotekarer er så modige, som de er. I kan for eksempel tage udgangspunkt i jeres skolelære eller gamle børnehavepædagog. I kan enten optage videoen med jeres mobil eller et videokamera.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vind de fedeste præmier
Der bliver i alt fem vindere af konkurrencen. Er du blandt de heldige vinder, så bliver din film vist på TV. Samtidig har du chance for at vinde et gavekort til et rejsebureau og nye iPhones med video. Hver uge bliver der også trukket lod blandt deltagerne om et gavekort til en tur i biografen med vennerne.

Samtidig får den sjoveste film, den mest originale og den mest tankevækkende film en pris.

Du kan være med i konkurrencen, hvis du er mellem 13 og 19 år. Konkurrencen starter den 20. oktober og slutter den 15. december, men du kan stemme på filmene frem til nytår.

Læs mere om konkurrencen på www.modigefilm.dk, hvor du også skal uploade din film. Her kan du finde en række tips og gode råd, som kan hjælpe dig til at lave din vinderfilm.

Konkurrencen er arrangeret af KTO og Kommunernes Landsforening.

Læs mere om

MestLæste