Film & serier

Anmeldelse af tre af mine yndlingsfilm

Af Sara McDonnell-Madsen 16. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: I weekenden har jeg set tre film, som jeg gerne vil anmelde, nemlig ”Saw 1”, ”Jennifer’s Body” og ”Breaking Dawn”. Læs anmeldelserne her!

Hej alle

Jeg fik lyst til at anmelde tre film, som jeg har set i weekenden. Læs med her:

Læs også: Det har vi lært af amerikanske film.

"Saw 1"
Det er en meget blodig film, som handler om Adam og en læge, som er blevet bortført ind i et forfærdeligt spil... Lægen har fået opgaven at dræbe Adam, ellers vil hans datter og kone dø! Men selv om denne situation er hård for dem begge, dropper de ikke samarbejdet.

horoskoper

"Jennifer's Body"
Det er en gyser, som handler om Jennifer, Needy og Chip. De lever et normalt teenageliv, indtil Jennifer bliver dræbt af bandet "Low Shoulder". De gør det, fordi de skal ofre en Vergan til Satan for at blive mere populære. Men er Jennifer virkelig Vergan, som hun siger? Hun bliver besat af en dæmon sendt fra Satan, og Needy opdager snart, at hendes BFF måske skal lægges bag sig.

horoskoper

"Breaking Dawn"
"Twilight"… ja så skal Bella og Edward giftes! Men bliver deres lille "honeymoon", som de har drømt om? Snart bliver lille Renemee født, og det er varulvene ikke glade for. Jacob prøver at dræbe den lille djævel, men en overraskelse venter ham…

horoskoper

MegetMere