Her er den nye X Factor-vært
Film & serier

Afsløring: Her er den nye 'X Factor'-vært

Af Josephine Sjelhøj 22. februar 2021
’X Factor’ får ny vært til liveprogrammerne, når Lise Rønne tager over for Melvin Kakozza, som desværre er sygdomsramt.

Når live-programmerne af dette års ’X Factor’ starter fredag d. 26. februar bliver det med en helt ny vært.

Det var i første omgang meningen, at Melvin Kakooza skulle være afløser for programmets faste vært Sofie Linde, som er på barsel, men på grund af alvorlig sygdom, er Melvin desværre nødt til at trække dig.

Det bliver i stedet Lise Rønne der kommer til at byde seerne velkommen, når ’X Factor’ skydes i gang på fredag. Mange husker Lise Rønne som den allerførste ’X Factor’-vært, og hun glæder sig til at vende tilbage til programmet på trods af de triste omstændigheder.

- Jeg har haft nogle af mine største, vildeste og varmeste oplevelser fra min tid som TV-vært på det program, og jeg kan af hjertet sige, at jeg glæder mig til en ekstra lille svingom, siger Lise.

Melvin ramt af alvorlig sygdom

Tidligere mandag blev det offentliggjort, at Melvin desværre er nødt til at trække sig som ’X Factor’-vært på grund af en hjernetumor.

I en pressemeddelelse fortæller Melvins manager, Jacob Riis, om situationen.

- Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk, fortæller han.

LÆS OGSÅ: 'X Factor': Liveshowet bliver meget anderledes i år

Melvin er nu sygemeldt, så han kan komme sig over sygdommen og det store chok, den har medbragt. Jacob Riis fortæller, at Melvin har brug for alt den ro, han kan få.

- Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få for, at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid, siger Jacob Riis.

Vi ønsker Melvin rigtig god bedring – og Lise held og lykke med værtskabet. 

Læs mere om

MegetMere