Film & serier

5 spoilers om sjette sæson af PLL

Af Marie Søndergaard 29. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Uuuh! Kan du heller ikke vente, til den nye sæson af ”Pretty Little Liars” starter? Så læs her, hvad Sasha Pieterse allerede nu afslører om sæsonen!

Hvem er Charles egentlig, og hvem bliver Alison vild med i sjette sæson af ”Pretty Little Liars”? Sasha Pieterse, som spiller Alison i serien, har givet et interview til Seventeen og afsløret fem ret spændende spoilers om den nye sæson!

1. Charles er en Dilaurentis

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg kan bekræfte, at Charles af en del af familien DiLaurentis, men jeg kan ikke fortælle, hvor han er placeret i stamtræet. Men det er ret interessant, at når pigerne kommer tilbage og fortæller Alison, hvem ”A” er, så aner hun ikke, hvem Charles er. Der er faktisk bare en masse problemer og spørgsmål i Alisons familie omkring, hvorfor ingen har fortalt hende om Charles.

Læs også: 10 ting i PLL, der får os til at grine

2. Alison får en kæreste

- Hun bliver forelsket i denne sæson. Fansene vil måske ikke bryde sig om det, men det er altså vigtigt at se Alison i et sundt forhold. Personen ved intet om hende, hvilket er virkelig rart for hende, men det hele sker på et underligt tidspunkt. Hun forventede det ikke. Men det er fedt at se Alison på en måde, man ikke har oplevet før. Hun prøver at være en ordentlig person og have et normalt forhold til en, som er meget forskellig fra hende selv. Hun lyver ikke, for der er ikke noget at lyve om længere. Alle ved alt om hende, hendes hemmeligheder er afslørede, og hun har ingen magt over nogen. Hun har intet andet valg end at være ærlig.

Læs også: Sådan fik Lucy Hale rollen som Aria

3. De sidste to afsnit i sommer-sæsonen bliver SINDSSYGE

- Det bliver en kæmpe og chokerende afsløring, og det bliver så sjovt at filme! Vi har jo altid de der vilde afsnit, og de her bliver helt sikkert nogle af dem.

4. Alison og Emily kommer ikke til at være sammen

- Emily og Alison vil altid have noget sammen, men de er ikke helt sikre på deres følelser. De elsker hinanden højt. Men det er nok ikke meningen, de skal være sammen. Det er sundt, at forfatterne fortæller seerne, at selv om man er virkelig glad for en, så er det altså ikke sikkert, at man ender sammen.

Test dig selv: Hvem skal du date fra PLL?

5. Det bliver den uhyggeligste sæson

- Det her bliver den mørkeste sæson. Det bliver så uhyggeligt! Det er jo ret intenst at se fire eller fem piger blive tortureret. Det er svært at forstå, hvad der sker og hvorfor, hvordan Charles tænker, og hvad der fik ham helt derud. Det er uhyggeligt og sørgeligt, at man kan komme så langt ud og blive så forfærdelig en person. Man bliver nødt til at se den her sæson med lyset tændt og døren låst – meget skummelt!

What, det lyder da til at blive den sejeste sæson! Hvad synes du om det, Sasha siger?

Tjek galleriet for billeder af PLL-skuespillerne før og nu!

”PrettyLittleLiars”førognu

Lucy Hale i "Magi på Waverly Place".
Ashley Benson i "13 snart 30".
Troian Bellisario i "Billboard Dad" sammen med Mary Kate og Ashley Olsen.
Janel Parrish i rollen som Jade i "Bratz: The Movie".

MestLæste