Serier til din ferie
Film & serier

5 nye serier, du skal se i efterårsferien

Af Sisse Tvegaard Andersen 10. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du inspiration til et serie-marathon i ferien? Bare rolig, vi hjælper dig.

Hurra! Om lidt er det efterårsferie, og du har masser af tid til at binge-watche serier i sengen. Men hvad skal du lige kaste dig over? Det kan du få inspiration til her.

Til dig, der er fan af skøre YouTubere

”Haters Back Off”

Serier til din ferie: Haters Back Off
Foto: Netflix

Den crazy serie ”Haters Back off” handler om den talentløse YouTuber Miranda Sings, der er overbevist om, at hun er verdens største stjerne. Gør dig klar til at krumme tæer og få grineflip over den virkelig kiksede Miranda og hendes forsøg på at overtage verden.

Kan ses på: Netflix

Læs også: De her Netflix-serier ser vi hurtigst

Til dig, der er vild med superhelte

Supergirl

Serier til din ferie: Supergirl
Foto: HBO Nordic

Mød Supermans kusine! Kara Zor-El har i mange år levet på jorden og skjult sine kræfter, men da hun opdager, at en række intergalaktiske skurke gemmer sig på jorden, bliver hun nødt til at træde i karakter og prøve at redde planeten fra de onde skurke. Girl power!

Kan ses på: HBO Nordic

Til dig, der kan lide gysere:

Forbandet

Serier til din ferie: Forbandet
Foto: Tv3

Rigmandssønnen Johan tager sammed med sin kæreste Hanne og en gruppe venner op til skisportstedet Svartsjön, som har været lukket ned siden en grufuld mordsag 20 år tidligere. Men snart begynder mystiske hændelser at splitte gruppen, og ingen ved længere, hvem de kan stole på. Sarah-Sofie Boussnina og Mathilde Norholt spiller nogle af hovedrollerne i den uhyggelige serie.

Kan ses på: Tv3 og ViaPlay fra den 19. oktober

Til dig, der elsker et godt mysterium

Stranger Things

Serier til din ferie: Stranger Things
Foto: Netflix

Børnene fra ”Stranger Things” er på rekordtid blevet superstjerner, og det er der en rigtig god grund til. Serien om de fire børn, der prøver at finde den forsvundne 12-årige Will, er nemlig superspændende og godt spillet.

Kan ses på: Netlfix

Til dig, der er vild med Violetta

Soy Luna

Serier til din ferie: Soy Luna
Foto: Disney Channel

Lunas liv ændrer sig brat, da hun sammen med sin familie flytter fra Mexico til Argentina. Luna skal nu vænne sig til et helt nyt liv, nye venner og en ny skole, hvor hun møder en luksusverden, som hun ikke rigtigt føler sig hjemme i. Kun én ting holder hendes humør oppe – muligheden for at stå på sine elskede rulleskøjter.

Kan ses på: Disney Channel

I galleriet kan du se 9 legendariske serier, som du skal have set:

9legendarisketv-serierduSKALseiditliv

Der er vist ikke et teenageproblem, som ikke bliver skildret i denne her serie, og det gør den værd at se.
Foto: Youtube
Selv om den godt kan være lidt uhyggelig og dyster, er den bare cult!
Foto: Youtube
Den animerede serie skildrer en amerikansk familie på en ret så sjov måde. Den er sarkastisk, men også grineren.
Foto: Youtube
Selv om serien nok ikke minder om noget af det andet, du ser, så kan du stadig lære rigtig meget om Danmarkshistorien. Måske vil dine bedsteforældre synes, det er hyggeligt at se den sammen med dig!
Foto: Youtube
Det er intriger, kærlighed og humor – en teenserie, når det er bedst.
Foto: Youtube
Serien var på mange måder med til at sætte fokus på hele single-kulturen og de forventninger, som moderne kvinder møder. Selv om karaktererne i serien ikke er teenagere, er deres liv fyldt med alt det, som mange unge teenagepiger interesserer sig for: Hankønsvæsener, mode, veninder og fest.
Foto: Youtube
Hvis man endnu ikke har set ”Venner”, må man altså love sig selv en dag at gøre det. Man griner, græder og kommer bare til at holde vildt meget af alle karaktererne.
Foto: Youtube
Historierne (og musikken!) giver seriøst gåsehud, men det er stadig en klassiker og en krimiserie, der er værd at kende.
Foto: Youtube
Selv om den er ny, så får den stadig lov til at få en plads på den her liste, for det er en af de flotteste fantasy-serier, der er lavet.
Foto: Youtube

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om