Reklame

5 grunde til, at vi elsker Hailee Steinfeld i ”BumbleBee”

Reklame 4. januar 2019
Der er mange grunde til at elske seje Hailee Steinfeld, men i filmen ”BumbleBee” er hun megacool. Læs her, hvorfor.

Hailee Steinfeld er klart på listen over vores yndlingsskuespillere lige nu! Og hvis du også elsker hende, så er der gode muligheder for at opleve hende.

Den 22-årige skuespillerinde fra Los Angeles er nemlig aktuel i filmen ”BumbleBee”, hvor hun spiller den snart 18-årige pige Charlie Watson, der virkelig ønsker sig en bil i fødselsdagsgave. Til sin store glæde finder hun en brugt bil hos en mekaniker, og hun får lov til at beholde den! Men der går ikke længe, før hun opdager, at bilen faktisk er en robot, og så har Charlie altså et helt nyt (og ret dramatisk) liv i vente.

Her får du 5 grunde til, at vi elsker Hailee Steinfield i rollen som Charlie:

#1 HUN ER MODIG

Da Charlie finder ud af, at bilen faktisk er en robot (og at nogen er ude efter den), er hun fast besluttet på at hjælpe og kæmpe for det gode. Det, synes vi, er megamodigt, for hun aner ikke, hvad der venter hende.

#2 HUN HAR GIRL POWER

Vi elsker girl power! Og Charlie er altså ingen undtagelse. Hun tager sagerne i egen hånd og er fast besluttet på at klare tingene lige meget hvilke udfordringer, der er forude!

#3 HUN ER EN FIGHTER

Filmen er spækket med drama og masser af udfordringer, og Charlie og robotbilen må kæmpe mod masser af onde kræfter! Men Charlie er en fighter og giver aldrig op. Det kan vi lide!

#4 HUN ER EN GOD VEN

Tænk hvis du opdagede, at din bil var en robot og så, at der var en, der ville gøre alt for at udrydde den. Nogle ville måske skynde sig væk, men ikke Charlie – hun er en omsorgsfuld ven, der både støtter og hjælper!

#5 HUN ER NYSGERRIG

Når man er nysgerrig, har man mulighed for at opdage og opleve en helt ny verden. Og sådan er Charlie – hun kaster sig ud i nye ting uden at vide, hvor hun ender, og det synes vi er en supersej egenskab!

Se traileren til "BumbleBee" her:

Vil du også opleve Hailee Steinfeld i rollen som Charlie? Så kan du se ”BumbleBee” i biografer landet over lige nu!

Læs mere om

MestLæste