Reklame

5 grunde til, at vi ELSKER gysere

Af reklame 24. juni 2019
En af vores absolutte yndlingsaktiviteter er at se gyserfilm! Tjek selv de her fem grunde til, at de uhyggelige film faktisk kan være ret hyggelige!

Gyserfilm er et oplagt valg, når man skal holde movie-night med veninderne eller gerne vil have en god grund til at sidde lidt tættere på sit crush. Når du ser en gyser, er det også ultravigtigt ikke at gå ned på slik og snacks, for man kommer altså hurtigt til at spise lidt mere, når man ser noget uhyggeligt. Og hvis du mangler en gyserfilm at se, kan du godt gå i gang med at glæde dig.

”Annabelle Comes Home” er den tredje gyserfilm i serien om den besatte dukke Annabelle, og den står højt på vores gyserliste! Ed og Lorraine låser Annabelle inde i deres kælder, men efter det lykkes hende at slippe fri og vække de onde ånder i rummet, får hun et nyt mål: Ed og Lorraines 10-årige datter Judy og hendes venner.

Foto: Warner Bros Pictures

Her får du 5 grunde til, at vi ikke kan få nok af gyserfilm:

#1 MAN FÅR ET ADRENALINRUSH

At se en viiirkelig uhyggelig gyserfilm svarer lidt til at bungee-jumpe eller springe i faldskærm. Man får den vildeste fornemmelse i kroppen, når man ved, at der sker et eller andet helt vildt lige om lidt, men man ved aldrig helt hvornår eller hvad. Og det er faktisk også derfor, man siger, at gyserfilm er så populære.

#2 MAN GLEMMER ALT ANDET

Mens man ser en gyser, glemmer man alt andet. De er ofte så spændende, at man ikke må misse en eneste detalje, og nogle gange er det ret dejligt at forsvinde ind i et univers, der slet ikke ligner ens eget. I ”Annabelle Comes Home” er Judys forældre ”dæmonologer”, og der er nok ikke mange, der kan prale af at have kælderen fyldt med overnaturlige (og megauhyggelige!) ting.

#3 DET ER FAKTISK RET HYGGELIGT

Selv om gysere er uhyggelige, er det jo faktisk ret hyggeligt at se dem. Efter en tur i biffen med sine BFFs eller sit crush, masser af popcorn og sodavand og hoppen i sædet af chok, er der nok ikke nogen, der ikke har haft en hyggelig oplevelse!

#4 MAN MÅ ALDRIG GÅ NED PÅ SNACKS

Hvis der er noget, der går hånd i hånd med en gyserfilm (udover en – eller nogle, man kan klamre sig til, he, he), så er det altså snacks! Man kan ikke se en gyser i biffen uden den største popcorn, og man kan ikke holde filmaften med veninderne derhjemme uden slik, is, chokolade og chips!

#5 MAN BLIVER LIDT OVERNATURLIG

Kender du det, at du liiige kigger dig en ekstra gang over skulderen, når du har set en uhyggelig film? Så er du altså ikke alene! Da ”Annabelle Comes Home” blev filmet, skete der også nogle reeet underlige ting på settet: Deres trailervogne mistede strømmen, en viser på et ur begynde at snurre helt vildt og sprang frem i tiden, og hver gang de tog et polaroidbillede af dukken Annabelle, blev billedet helt sort. YIKES! Har du oplevet noget lignende?!

Se traileren til "Annabelle Comes home" her:

Tør du se ”Annabelle Comes Home”? Så kan du opleve den i biografer landet over fra torsdag den 27. juni!

Foto: Warner Bros Pictures

Læs mere om