Film & serier

35 af de bedste Riverdale-citater

Af Amalie Takahashi Christiansen 1. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den populære ungdomsserie Riverdale har givet liv til adskillige ikoniske citater og Vi Unge har samlet 35 af de bedste one-liners fra nogle af dine yndlingsfigurer – måske du allerede kan et par udenad?

Der er ikke meget at tage fejl af; Riverdale er gået hen og blevet en ikonisk ungdomsserie med sin fantastiske rollebesætning og medrivende historie fuld af spænding, romantik og drama – og fans har fulgt med siden dag et, da seriens første episode havde sin premiere tilbage den 26. januar 2017.

Nu er det 4 sæsoner siden, at vi først stiftede bekendtskab til Jughead Jones og de andre – men er du i virkeligheden en ægte Riverdale-fan? Læs videre og find ud af det!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Riverdale-karaktererne har hver sin særskilte personlighed, der gør dem totalt relaterbare – og hvis du er en ægte Riverdale-fan, så ved du, at serien har givet liv til adskillige ikoniske citater.

Derfor har vi samlet 35 af de bedste citater fra nogle af dine yndlingsfigurer – måske du allerede kan et par udenad?

35afdebedsteRiverdale-citater

Archie Andrews- ”Jeg føler mig som den smukkeste pige til festen.”- "Fra nu af beskytter vi vores egne.”- ”Gaver er den bedste måde at vise nogen, hvor meget du holder af dem. Det er som denne håndgribelige ting, som du kan pege på, uden at sige det højt.”- ”Jeg blev født alene. Jeg vil dø alene. Jeg synger alene. Jeg vil blive OK”.- ”Du kan ikke gå gennem livet og forsøge ikke at blive såret.”- ”Undervurder hende ikke og gå ikke imod hende.”
Foto: Riverdale
Betty Cooper- ”Det er som om, at i en krisetid, holder folk enten sammen eller glider fra hinanden? Det føles som om, at vi glider fra hinanden.”- ”Vi er begge så heldige, tænker du ikke det samme? At have fundet personerne vi er 'meant to be' med?"- ”Jeg stopper ikke før, jeg har bevist det."- ”Jeg gør alt for alle - alt for at være perfekt. Den perfekte datter, den pefekte søster, den perfekte elev. Kan jeg ikke gøre denne ene ting for mig selv?”- "Hvem ville have troet i begyndelsen af året, at vi alle ville blive gode venner?”
Foto: Riverdale
Kevin Keller- “Jeg mener, jeg er ødelæggende smuk på den klassiske Montgomery Clift-måde fra før ulykken.”- ”Hvis du ikke kan acceptere det, jeg gør, hvad end jeg gør, så er vi bare… ikke rigtige venner.”- ”Du lever i denne lyserosa verden af milkshakes og første kys.”- ”I det virkelige liv, er det du ser, det du får.”- ”Bettys hestehale er ikonisk og udover bebrejdelse.”- ”Faktisk, for at afklare, dater Betty og Archie ikke, men de er ved slutspillet.”
Foto: Riverdale
Cheryl Blossom- “Jeg har brug for piger med passion i mit squad.”- ”Du har et ordforråd som en bagt kartoffel.”- ”Lyt og lær I fem, en teenager taler.”- ”Hvis du trækker vejret, er det fordi jeg giver dig luft.”- ”Jeg er i humør til kaos.”- ”Lyst til at teame op til en lille ødelæggelse?”
Foto: Riverdale
Jughead Jones- ”Du er meget stærkere end alt den hvide støj.”- ”Jeg er ikke normal, og jeg er ikke født til at være normal.”- ”Vi skal ikke til at kramme foran hele denne by, så hvorfor gør vi ikke bare begge den der ’bro’-ting, hvor vi nikker som idioter og gensidigt undertrykker vores følelser.”- ”Det er den almindelige misforståelse omkring eventyr. De har meget sjældent en lykkelig afslutning.”- ”I tilfælde af, at du ikke har lagt mærke til det – jeg er mærkelig. Jeg er en weirdo. Jeg passer ikke ind, og jeg har ikke lyst til at passe ind.”- ”Frygt – det er den mest almindelige, mest menneskelige følelse. Som børn er vi bange for alt. Mørket. Den farlige bøhmand under sengen. Og vi ber til, at monstrene forsvinder. Selvom de aldrig gør. Ikke rigtigt.”- “Sardonisk humor er bare min måde at forholde mig til verden på.”
Foto: Riverdale
Veronica Lodge- ”Har du nogensinde set, hvad der sker med en slange, når en Louboutin-hæl træder på den? Fortsæt med at sladre og du vil finde ud af det.”- ”Hvis 'the Manolo Blahnik' passer.”- ”Det kan godt være, at du sidder fast som en karakter fra en 90’er-ungdomsfilm, men det gør jeg ikke.”- ”Du ville have ild? Undskyld, Cheryl Bombshell, min specialitet er is.”- ”Jeg følger ikke regler, jeg laver dem. Og når det er nødvendigt, bryder jeg dem.”
Foto: Riverdale

MestLæste