Film & serier

3 hjerteskærende ”Pretty Little Liars”-nyheder

Af Marie Søndergaard 23. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi ved ikke, om vi skal græde eller skrige over det, der er kommet frem om serien ”Pretty Little Liars”.

Psst … Der kan være spoilers i denne artikel!

Er vi de eneste, der føler, at man har ventet over 100 år på de nye afsnit af ”Pretty Little Liars”? Nu er anden del af sæson seks heldigvis lige om hjørnet, for afsnittene løber over skærmen i USA fra her i januar, men nu ved vi alligevel ikke, hvor meget vi skal glæde os. Der er nemlig kommet de her tre skrækkelige nyheder frem om PLL:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Lad os starte med den allerværste. Vi ved seriøst ikke, hvordan vi skal forholde os til det her! Skaberen af PLL, I. Marlene King, har afsløret, at sæson 7 bliver den sidste i serien. I et interview med Variety blev hun nemlig spurgt, om det er rigtigt, at hun vil have serien til at stoppe efter sæson 7, og I. Marlene King svarede: ”Det er korrekt”. Noooooooooooo!

Læs også: Det vidste du ikke om PLL

2. Den næste nyhed er mest forfærdelig for Hanna, Spencer, Emily, Alison og Aria … Den nye skurk er nemlig både klogere og mere ond end ”A”. Det viser sig også, at denne ”Big Bad” har en relation til en af hovedpersonerne, og at skurken har ret meget at gøre med det dødsfald, der højst sandsynligt sker i første afsnit af anden del af sæson seks. Yikes!

3. Nu bliver det rigtigt sørgeligt. Hvis du har fulgt med i PLL-nyhederne her på siden, ved du også, at Hanna og Caleb ikke er sammen i de nye afsnit. Vi har prøvet at ignorere det, men nu er det kommet frem, hvem der spiller Hannas forlovede i de nye afsnit, så nu bliver vi nødt til at forholde os til det … #tears. Hannas forlovede bliver spillet af den australske skuespiller David Coussins, og ja, ja han er da meget pæn, men han er jo IKKE Caleb!!!

Test dig selv: Hvem er din PLL-BFF?

Hvad er jeres reaktion på de her nyheder?!

I galleriet kan du se fyrene fra PLL i bar overkrop!

Sefyrenefra”PrettyLittleLiars”ibaroverkrop

MestLæste