15 ting du ikke vidste om How I Met Your Mother
Film & serier

15 ting du ikke vidste om ”How I Met Your Mother”

Af Oliver Kokholm Ungermann 17. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du ved, at ”How I Met Your Mother” er en af de sjoveste serier, der er lavet, men vidste du også de her 15 ting om serien?

Når vi har brug for at få humøret i top, er ”How I Met Your Mother” klart en af de serier, der altid kan hjælpe os!

Læs også: 10 slettede scener du aldrig fik at se

De fem venner er nemlig alle supersjove karakterer, og selv efter ni sæsoner med over 20 afsnit i hver, har vi stadig ikke fået nok af Ted, Robin, Lily, Marshall og Barney.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Derfor har vi fundet nogle af de mest overraskende facts om serien, og du kan se dem lige herunder. MEN! Der er et par spoilers, hvis du stadig mangler de sidste sæsoner…

15tingduikkevidsteom”HowIMetYourMother”

Alle scenerne med Teds børn blev optaget i de første to sæsoner, så de ikke ville se supergamle ud til sidst. De var derfor også nogle af de eneste, der vidste, hvordan serien egentlig ville slutte – og hvem moren var.
Jason Segel, der spiller Marshall, var træt af sin rolle efter ottende sæson og ønskede, at serien skulle stoppe.
Afsnittene er ikke optaget foran et live-publikum ligesom i ”Venner” og andre sitcoms. Til gengæld er de blevet vist til et publikum bagefter, og det er deres reaktioner og grin, der er lagt på i baggrunden.
Jennifer Love Hewitt sagde nej til rollen som Robin.
Alle de skøre hjemmesider, som Barney snakker om i løbet serien, er faktisk blevet lavet i virkeligheden. For eksempel www.NotAFathersDay.com og www.TedMosbyIsAJerk.com.
Alyson Hannigan og Cobie Smulders (Lily og Robin) var begge gravide i virkeligheden undervejs i optagelserne. Det skjulte de da meget godt!
En af forfatterne bag serien har afsløret, at hvis serien ikke var blevet forlænget efter første sæson, ville Victoria have været moren.
Der er blevet skabt flere kendte udtryk i serien – heriblandt ”Bro Code”, som Barney bruger flittigt.
Neil Patrick Harris, der spiller Barney, er gift med David Burtka, som spiller Lilys gymnasie-kæreste Scooter i flere afsnit, og Alysons (Lilys) mand spiller Robins medvært Sandy Rivers.
Alyson Hannigan (Lily) nægtede at kysse med Jason Segel (Marshall) i flere omgange, fordi han røg for mange cigaretter. Det fik ham til at stoppe med at ryge.
Neil Patrick Harris tjente langt flere penge på serien end de andre skuespillere.
Både Katy Perry og Britney Spears har været gæstestjerner i et afsnit.
Da Robin træder ind i kirken for at blive gift med Barney, er sangen, der bliver spillet i baggrunden, hendes egen ”Sandcastles in the Sand”, som hun udgav som popstjernen Robin Sparkles.
Der er kun 12 gange i hele serien, at Barney ikke har jakkesæt på. Vildt! #suitup
Introsangen er faktisk lavet af forfatterne og skaberne af serien, Carter Bays og Craig Thomas, som sammen har bandet The Solids.

MestLæste