Kultur

Disse sange skal deltagerne synge i den store ’X Factor’-finale

Af Tanja Hartmann 9. april 2021
Fredag den 9. april 2021 ruller ’X Factor’ for allersidste gang over skærmen, når den store finale bliver skudt i gang. Du kan godt glæde dig til et brag af en finalefest, for deltagerne har store sange og kunstnere med sig på scenen til finalen.

Fredag den 9. april kl. 20.00 på TV2 løber ’X Factor’-finalen af stablen, og her er der skruet ekstra op for de musikalske oplevelser. Deltagerne har nemlig store og overraskende planer i vente, det skriver TV2.

Nikoline Steen Kristensen, Solveig og Simon & Marcus træder op på den store scene for allersidste gang, inden vinderen af ’X Factor’ 2021 bliver kåret. De er alle klar til at give den fuld gas, og vi kan slet ikke vente med at se det store finaleshow.

De tre finalister har planlagt tre sange hver. En sang, som dommerne har valgt til deres deltagere og en duet med en kendt kunstner. Herefter ryger en af deltagerne hjem, hvorefter de sidste to skal optræde med deres helt egen vindersang. Til sidst vil der kun stå en vinder tilbage af ’X Factor’ 2021.

Men hvad skal deltagerne synge? Her kan du læse om, hvilke sange du skal glæde dig til at høre fra de tre finalister:

Solveig

Den 15-årige Solveig, som er Oh Lands deltager, starter med at give den maks gas til sangen 'They won’t go when I go' af George Michael.

Derefter går Solveig på scenen sammen med ingen ringere end forsangeren i Phlake, Mads Bo Iversen. De skal optræde med Phlake-numrene 'Slip Away' og 'Angel Zoo'.

Nikoline Steen Kristensen

Den 17-årige Nikoline Steen Kristensen, som også er Oh Lands deltager, skal først fyre den af til 'Fly away' af Tones and I.

Nikoline Steen Kristensen skal derefter optræde med kunstnere Michael Falch. De skal sammen synge 'Nær' og 'I et land uden høje bjerge'. Det er ikke helt ukendt for Nikoline at synge Michaels sange, hun sang nemlig hans sang ’De vildeste fugle' til 5 Chair Challenge, hvilket gav hende en plads i årets ’X Factor’.

Simon & Markus

Den sidste deltager er gruppen Simon & Markus, der har Thomas Blachman som dommer. De skal først optræde til det store hit 'Sexy and I know it' af LMFAO.

Efterfølgende skal de to drenge i en duet med en kunstner, som ikke er helt uvant på ’X Factor’-scenen. Det er nemlig Thor Farlov, der blev kendt fra Citybois. Sammen skal de synge hans solohits 'Mansion' og 'Alene'.

Der er ingen tvivl om, at det bliver noget af en finalefest. Hvem holder du med i årets ’X Factor’?

Læs mere om

MegetMere