iphone 8
Det sker

Vilde rygter: iPhone 8 kan genkende dit ansigt (og andre seje ting)

Af Nadia Laas Hansen 5. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
What?! iPhone 8 bliver jo helt vild, hvis det er sandt!

Vi har knap nok nået at købe en iPhone 7 – og nu taler Apple allerede om en kommende iPhone 8! Men bare rolig, hvis 8’eren er så vild, som den lyder, så kommer du til at springe over 7’eren, for det her vil du ikke gå glip af.

Iphone 8 skulle ifølge thrillist.com have disse 6 banebrydende funktioner:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Trådløs opladning

Det er muligvis slut med de irriterende korte ledninger, som Apple indtil nu har valgt at bruge til deres opladere. YAS!

Læs også: 10 ting du ikke vidste, din iPhone kunne

2. ”Hjem”-knappen forsvinder

I et forsøg på at forstørre skærmen uden at gøre mobilen større (vi gider jo ikke gå rundt med en kæmpe klods), kan det være, at du fremover ikke skal trykke på en decideret knap, når du vil låse mobilen op. Løsningen kan være, at knappen sidder på skærmen.

3. Den kan genkende dig

Det her er det vildeste rygte af dem alle. Apple har efter sigende eksperimenteret med ansigts- og øjengenkendelse i mobilens kamera, så når man f.eks. skal købe noget iTunes, kan man nøjes med at kigge på sin mobil. Det lyder totalt sci-fi-agtigt!

4. Skærmen bøjer

Det lyder super underligt, men iPhone 8-skærmen bøjer måske i hver ende. Måske er det for at forbedre video-oplevelsen? Den skulle eftersigende også have glas på begge sider.

5. Billederne bliver ultra-skarpe

At billederne bliver skarpere, lyder måske ikke banebrydende, for Apple laver bedre billeder for hver opdatering. Men der er tilsyneladende ikke nogen grænse for, HVOR godt det kan blive!

6. Den kommer i tre forskellige varianter

Du får måske mulighed for at vælge størrelse på iPhone 8. Forhåbentlig kommer der også til at være en billig model og en dyr model.

Læs også: Det står "i" for i iPhone

Intet er sikkert, men det lyder som om, at iPhone 8 kunne gå hen og blive den vildeste mobil ever!

Se hvordan iPhone 8 kommer til at se ud her:

Kender du disse 5 iPhone-funktioner?

5ting,duikkevidste,diniPhonekunne

Det kan altså være ret svært at nå udløserknappen på kameraet, når du prøver at tage den perfekte selfie af dig og dine veninder. Sæt dine iPhone-høretelefoner til, inden du tager billedet, så kan du nemlig bruge knapperne på ledningen til at tage billedet. Du skal bare trykke på volumeknappen, på samme måde som hvis du ville skrue op for lyden på din telefon.
Du kan også bruge volumeknappen som kameraudløser!
Du behøver faktisk ikke nøjes med den samme vibration, som alle andre. Du kan nemlig designe dit helt eget vibrationsmønster på din iPhone! Gå ind i indstillinger, tryk på lyde og vælg ringetone, besked, eller hvad du nu vil give en helt unik vibration. Tryk på ”opret ny vibration”. Ved at trykke på skærmen kan du nu designe din helt egen vibration!
Har du en irriterende eks, der ikke helt vil give slip? Du kan faktisk blokere hans nummer, så du slipper for både sms’er og opkald fra ham! Gå ind i dine kontakter, og tryk på hans nummer. Nederst på siden er der en knap, som blokerer ham. Du kan sagtens fjerne blokeringen igen, hvis du fortryder.
Hvis du kun har kort tid til at oplade din telefon, så slå flyfunktionen til inde i din iPhones indstillinger. Så oplader din telefon meget hurtigere, end den ellers ville gøre.
Glemmer du altid at hente din pakke, når du går forbi posthuset, eller har du svært ved at huske, hvad din mor bad dig købe ind i supermarkedet? Du kan faktisk få din iPhone til at sende dig påmindelser, når du er et bestemt sted. Gå ind i app’en ”Påmindelser”, der fulgte med, da du købte din iPhone. Lav en ny påmindelse, og vælg så en lokalitet, hvor du vil modtage påmindelsen. Så glemmer du aldrig at købe mælk igen!
Når du tager en selfie, eller hvis du prøver at fange noget sjovt på kamera, før det sker, så hold kameraknappen inde, mens du retter linsen, mod det du gerne vil fotografere. Det får din iPhone til at tage en masse billeder hurtigt efter hinanden, så du kan fange det helt perfekte øjeblik (eller den perfekte vinkel på din selfie).
Din kode behøver faktisk ikke at være fire tal! Gå ind i indstillinger, og tryk så på ”Touch ID og adgangskode”, hvis du har en iPhone 5 eller nyere. Hvis du slår enkel adgangskode fra, kan du selv vælge et ord, der skal være din nye kode.
Hvis du gerne vil slette noget i en besked, du er ved at skrive, behøver du slet ikke bruge slettetasten. Du kan bare ryste din telefon!
Kan du ikke finde det søde selfie, din veninde sendte dig af jer to for et halvt år siden? Bare gå ind i jeres sms-samtale, og tryk på ”Oplysninger” i øverste højre hjørne. Så kan du nemt finde alle de billeder, I har sendt til hinanden.

Læs mere om

MestLæste