Det sker

Video: Kendall Jenner skærer en agurk - og internettet går amok

Ema Seferovic 16. maj 2022
Der skal ikke meget til for at få internettet til at gå amok. Kendall Jenner skar i en agurk i den seneste episode af reality-showet "The Kardashians", og det har fået folk til tasterne. Se den virale agurk-video lige her, og læs folks meninger og ikke mindst spekulationer om den omdiskuterede video.

Kendall Jenner fik hele internettet til at måbe denne weekend, efter en video af hende, der skærer en agurk, fik opmærksomhed online.

I videoklippet, der stammer fra den nyeste episode af reality-showet "The Kardashians", ser man den 26-årige model og reality-stjerne skære i en agurk på en måde, mange på internettet undrer sig over.

Se det omdiskuterede klip lige her:

Og internettet? Det kvitterer med en masse reaktioner. Se en række af dem lige her:

"Tragic"

Kendall Jenner selv er godt klar over, at hun har fået folk oppe at køre. Her svarer hun kort sarkastisk på en af de mange tweets:

Et PR-stunt?

Mens nogle stadig ikke er kommet sig over måden, hvorpå Kendall skærer i en agurk, er der også andre seere, der spekulerer i, hvorvidt hele sekvsensen i virkeligheden er et PR-stunt, der skal dække over den tragedie, der foregik under Travis Scotts Astroworld Festival, hvor flere mennesker døde og mange blev såret:

Kommentarsporet under en TikTok-video af @badtasticb.

Læs mere om

MegetMere