Det sker

Store ændringer: "Paradise Hotel" skifter navn og koncept

Anja Bruneskjold 11. januar 2022
Foto: Janus Nielsen/NENT Group
Noget tyder på, at den kommende sæson af ”Paradise” bliver meget svær at genkende.
Trofaste ”Paradise”-fans kan endelig ånde lettet op. Den kommende sæson går nemlig i luften senere på året. Dog i en lidt anden version end normalt.
For det første skifter programmet officielt navn. Det skal ikke længere hedde ”Paradise Hotel” – men derimod bare ”Paradise”. Så noget tyder altså på, at optagelserne ikke længere kommer til at foregå på det luksuriøse hotel. Det bliver "dog stadig i Mexico", lover NENT Group, som er produktionsselskabet bag det populære program.

Mere personlighed

I en pressemeddelelse lyder det, at spillet, som vi tidligere har set, stadig vil være en del af konceptet, ”men på en helt ny og spændende måde, hvor særligt positive værdier og adfærd ses som en stor styrke i spillet.

Derudover vil deltagernes personligheder skinne endnu mere igennem i de kommende sæsoner, hvor taktik vil fylde, men ikke i samme grad som tidligere – der vil altså være endnu mere plads til at lære deltagerne at kende”, lyder det fra Kenneth Kristensen, som er programdirektør hos NENT Group.

Vi har en klar ambition om, at ”Paradise” i højere grad end tidligere skal have fokus på positive værdier og adfærd, som fremadrettet vil være en enorm styrke i spillet.

”Der vil være meget større fokus på deltagerne som helhed og ikke blot deres evne til at være taktiske og ”spille spillet”, og vi er gået efter, at alle vores seere får mulighed for at spejle sig i vores cast og de spændende dilemmaer, de bliver kastet ud i. Vi har en klar ambition om, at ”Paradise” i højere grad end tidligere skal have fokus på positive værdier og adfærd, som fremadrettet vil være en enorm styrke i spillet”, lyder det videre fra programdirektøren, der desuden understreger, at ”generelt skal ”Paradise” afspejle den tid, vi lever i nu – både cast, twist, location osv.

Den største ændring

I de to sidste sæsoner af ”Paradise Hotel” blev der i den grad twistet på konceptet, da det pludselig ikke var et krav hele tiden at stå sammen med en paradiso-partner af modsatte køn. Udviklingen af programmet fortsætter i den grad, når det nu ikke længere er et krav at være single for at være med. NENT Group kan på nuværende ikke løfte sløret for, hvor den kommende sæson mere præcist skal optages henne – kun at det er ”på en splinterny location” i Mexico.

Læs mere om

MegetMere