Det sker

Støt en sag på Facebook

Af Line Sølvhøj Jensen 24. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
På Facebook kan du blive fan af en masse velgørenhedsorganisation og på den måde vise, at du hjælper mennesker og dyr, der har det svært.

Vi har fundet fem grupper, som du kan blive medlem af på Facebook og på den måde vise, at du støtter mennesker og dyr i verden, som har det svært.

Haiti støttesangen "Skrøbeligt Fundament"
Mange af de kendte danske stjerner har lavet sangen "Skrøbeligt Fundament" til fordel for ofrene i Haiti. De har lavet den helt gratis, så alt det, de tjener på singlen, går til nødhjælpsorganisationerne, så de kan hjælpe ofrene i Haiti. Bliv fan af sangen her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Børns Vilkår
Børns Vilkår er en organisation, der kæmper for børns rettigheder i Danmark. De kæmper for, at børn kan få den hjælp, de har brug for, så de kan få en god barndom og et godt liv. Bliv fan af Børns Vilkår her.

Dansk Røde Kors
Dansk Røde Kors er en organisation, der hjælper mennesker i Danmark og resten af verden, som er i nød. De støtter for eksempel mennesker, der lever i krig, fattigdom eller som bliver udsat for katastrofer som jordskælv eller oversvømmelser. Bliv fan af Dansk Røde Kors her.

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse er en organisation, der arbejder med at forske i kræft og finde ud af, hvad man kan gøre for at forebygge kræft. Samtidig hjælper de også med at støtte folk, der har fået kræft. Bliv fan af Kræftens Bekæmpelse her.

Dyrenes Beskyttelse
Dyrenes Beskyttelse hjælper alle dyr til at få et godt liv. De hjælper dyr, der bliver mishandlet, er hjemløse eller som bare har det svært. Bliv fan af Dyrenes Beskyttelse her.

Hvilke organisationer støtter du eller er du fan af?

MestLæste