instagram
Det sker

Sådan fungerer stories på Instagram

Af Marie Søndergaard 3. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Betyder den nye feature på Instagram et farvel til vores elskede Snapchat?!

Måske har du lagt mærke til, at Instagram ser lidt anderledes ud i dag. Der er nemlig dukket stories op øverst i dit feed (hvis du har opdateret appen), og det må man sige er en direkte krigserklæring mod stories på Snapchat!

Stories på Instagram fungerer på samme måde som Snapchat, hvor man kan lægge noget op, og så forsvinder det efter 24 timer. Det kan være, du har taget nogle billeder, du ikke vil poste på Instagram for evigt, men derfor skal dine følgere på Instagram da stadig lige have indblik i, hvad du render rundt og laver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Nu er det slut med hate på Instagram

Hvis du vil lave din egen story på Instagram, skal du trykke på plusset oppe i venstre hjørne af skærmen. Du kan optage en video eller tage et billede, og så kan du også tegne på billedet ligesom på Snapchat. Hvis du vil kommentere en venindes eller dit idols story, skal du bare trykke på skærmen, hvor der står ’Send besked’, og så kan du sende en besked i ’direct’. Der er altså ikke offentlige likes eller kommentarer på Instagram-stories, som der ellers er på de normale Instagram-billeder, og man kan også vælge, at folk ikke skal kunne sende en besked.

Læs også: Førstehjælp til din Instagram-profil

Hvis du alligevel gerne vil have lagt et af billederne fra din story på din Instagram-proil, kan du også sagtens det. Du går bare ind på din story, som ligger som den første af de mange stories øverst i dit feed, trykke på billedet og vælge ’Share as post´.

Skuespilleren Chloë Moretz har lagt et billede på sin Instagram-story, hvor hun skriver ’RIP Snapchat’. Er I enige i, at det vil erstatte Snapchat?

Herunder kan du se stjernepiger, du SKAL følge på Instagram!

StjernepigerInstagram

Instagram Lucy Hale
Lucy Hale@lucyhalePå hendes Instagram får du … LA-stemning, cute venindeselfies og et spændende kig bag kulisserne på ”Pretty Little Liars”.
Foto: Instagram/lucyhale
Instagram Anna Kendrick
Anna Kendrick@annakendrick47På hendes Instagram får du … fine kjoler, fjollede selfies og virkelig sjove billedtekster.
Foto: Instagram/annakendrick47
Instagram Chloe Moretz
Chloe Moretz@chloegmoretzPå hendes Instagram får du … masser af politiske budskaber, fashionable fotoshoots og ret ofte også et par glimt af hendes hotte kæreste Brooklyn Beckham.
Foto: Instagram/chloegmoretz
Instagram Amanda Seyfried
Amanda Seyfried@mingeyPå hendes Instagram får du … primært billeder af Amandas hunde, men også andre dyrebilleder og … strikke- og hækleprojekter?!?
Foto: Instagram/@mingey
Instagram Emilia Clarke
Emilia Clarke @emilia_clarkePå hendes Instagram får du … et ærligt og afslappet kig ind i filmverdenen – hun har blandt andet delt et billede af sig selv på toilettet på settet af ”Game of Thrones”! – og masser af søde og sjove hashtags.
Foto: Instagram/emilia_clarke
Instagram Kendall Jenner
Kendall Jenner@kendalljennerPå hendes Instagram får du … indblik i et virkelig glamourøst liv, flotte modelbilleder og de sødeste throwbacks af hende og Kylie.
Foto: Instagram/kendalljenner
Instagram Blake Lively
Blake Lively@blakelivelyPå hendes Instagram får du ... misundelsesværdig mode, mange billeder af smykker og en overraskende plat humor, som helt sikkert får dig til at grine.
Foto: Instagram/blakelively
Instagram Willow Smith
Willow Smith@willowsmithPå hendes Instagram får du … kunstneriske fotografier, skæve tanker og seriøst flotte fan-tegninger.
Foto: Instagram/willowsmith
Instagram Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens@vanessahudgensPå hendes Instagram får du … flotte farver, inspiration til dit bohemelook og lyst til at rejse verden rundt ligesom Vanessa.
Foto: Instagram/vanessahudgens
Instagram MØ
@momomoyouthPå hendes Instagram får du … et kig ind i livet på turné, fine fotos og 90’er-mode, du ikke kan lade være med at blive inspireret af.
Foto: Instagram/momomoyouth
Instagram Tyra Banks
Tyra Banks@tyrabanksPå hendes Instagram får du … alt fra model-undervisning over madbilleder til selfies med mor og virkeligt skøre memes. Tyra er for vild – også på Instagram.
Foto: Instagram/tyrabanks

Læs mere om