Det sker

Sådan ændrer du emojierne på Facebook

Af Stine Kærsgaard 7. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du allerede træt af de seks nye humør-ikoner på Facebook? Så nemt kan du lave dine egne!

Der har været ret blandede meninger om de seks nye humør-ikoner på Facebook, da ikke alle synes, at deres grafik er supernice. Hvis du er en af dem, som allerede er blevet træt af at se på dem, hver gang du er på Facebook, så er der ingen grund til at gå i panik. Du kan nemlig nu selv ændre ikonerne!

Læs også: Her er ordet, du bruger mest på Facebook

Det eneste, du skal gøre, er at hente et supplerende program ned til din browser, som er tilgængeligt for både Firefox og Google Chrome browsere. Med opdateringen kan du skifte dine standart-ikoner – for eksempel kan du hente seks forskellige udtryk fra en kendt politiker eller andre animerede figurer eller endnu sejere, du kan lave dine helt egne reaktioner!

Efter du har downloadet programmet, så skal du blot gå ind på den her hjemmeside, som hedder Reaction Packs, og vælge dine nye ikoner. Opdater så din Facebook-side og wupti, nu har du helt nye humør-ikoner.

Læs også: Facebook hjælper dig med ekskæresten?

Nice nok, at man har den her mulighed for at skifte ikonerne, for man kan jo godt få lyst til at se på noget andet end de klassiske smileyer!

Se her, hvad din Facebook-adfærd kan fortælle om dig og din kæreste ...

DetsigerdinFacebookadfærdomdigogdinkæreste

Tjekker ind sammen med din kæreste alle steder
Hvis både din kæreste og dig selv ofte tjekker ind sammen forskellige steder – for eksempel i biffen – så kan det betyde, at I gerne vil vise jeres venner, at I er sammen og elsker at lave ting sammen.
Har slettet alle billederne af din ekskæreste
Nogle har det ikke så godt med at have billeder liggende af ekskæresten, så derfor sletter de dem. Det er helt normalt – og tit af respekt for den nuværende kæreste. Andre har det bedst med, at Facebook fungerer som et fotoalbum, og man kan jo ikke lave om på fortiden, vel? Lige meget hvad, så skal man overveje, hvor intime billeder man har lyst til at have liggende.
Liker alle drengenes billeder
Hvis du liker alle dine drengevenners billeder, så kan det for nogle godt se ud som om, at du ikke trives i dit eget forhold eller mangler lidt opmærksomhed. Man skal selvfølgelig like de billeder, man synes om, men pas på det ikke bliver overdrevet – eller kun er de billeder, hvor dine venner står i bar overkrop, du liker!
Kommenterer på alle din kærestes billeder
Måske er du mere typen, der kommenterer alle din kærestes billeder? Det kan være vildt rart at markere overfor alle, at det er din kæreste ved at give ham et kompliment en lille besked eller en smiley i kommentarfeltet til billedet. Det kan se rigtig sødt ud, men det kan også være lidt kvalmt, hvis det bliver for meget. Der er dog ingen tvivl om, du signalerer, at du er vanvittig vild med din kæreste.
Er ikke Facebook-kærester med ham  
Mange vælger ikke at være Facebook-kærester, selv om de er kærester i virkeligheden. Det betyder slet ikke, at man er mindre kærester, det betyder måske bare, at man er fuldstændig ligeglad med andres mening. Så længe man er enige om det, er der ingen grund til bekymring.
Skriver søde ting i din statusopdateringer
Rigtig mange kærestepar skriver en gang i mellem kærlighedserklæringer i deres statusopdateringer, og det skal der også være plads til, så længe det ikke er hver dag. I så fald vil der højst sandsynligt være rigtig mange, der bliver lidt trætte af jer, og det er jo ikke meningen, vel? På samme måde som med kommentarerne skal man finde et passende leje, selv om man gerne vil vise alle, at man er superglade.
Er helt neutral omkring din kæreste på Facebook
Måske synes du ikke, at Facebook er det rette sted at give kærlighedserklæringer, sende hjerter og lægge kyssebilleder ud af din kæreste og dig? Sådan er det også en del, der har det, og det er helt forståligt. Alle har hver deres smag på Facebook, og det betyder ikke, at I er et dårligt kærestepar, selv om nogen måske vil have en holdning til det!

MegetMere