ny app til dig og dine veninder
Det sker

Ny app fortæller dig, hvad veninderne tænker

Af Marie Søndergaard 26. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du får svar på alle dine spørgsmål med den her nye app, der er perfekt til dig og dine veninder.

Du skal til klassefest i weekenden, men du er virkelig i tøjkrise, så hvad gør du? Du spørger selvfølgelig yndlingspigerne i klassen om, hvad de synes, du skal tage på! Det kan bare være lidt besværligt at sende flere billeder rundt til alle pigerne, men det vil en ny app nu hjælpe med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: App redder dig fra dårlige veninder

Appen getQueried er nærmest et spørgeskema, hvor du kan lægge op til fire billeder op – for eksempel af fire forskellige outfits -, og så kan du invitere dine veninder til at svare på, hvilket billede de er mest vilde med. Der er faktisk ingen grænser for, hvad du kan spørge om, og du kan også spørge og svare anonymt, hvis du ikke har lyst til at lægge navn til.

Læs også: Kardashian-familien laver veninde-app

Du kan spørge dine veninder, men du kan også invitere folk i nærheden til at svare, så du også får en mening fra nogen, du måske ikke kender. Når du bruger appen, tjener du point, der bliver til lodsedler, så du kan deltage i forskellige konkurrencer hver uge.

Kommer du til at bruge getQueried?

Herunder kan du læse, hvordan du bliver en bedre veninde!

Blivenbedreveninde

Har du ikke så meget tid til overs til dine veninder? Sørg for at planlægge din kalender et par uger fremad og spær et par dage, som du sætter af udelukkende til venindehygge. Så kan I aftale dagen lang tid på forhånd, og så er I sikre på, at I får tid til hinanden. Det vil helt sikkert også gøre din veninde glad, at du gør noget ud af at få plads til hende i din hverdag.
Glemmer du at spørge ind til din venindes dag, hendes drengeproblemer, og hvad der ellers nager hende? Husk at være nysgerrig, og spørg ind til hende, selv om du mest af alt har lyst til at fortælle om alt det, du selv har i hovedet. Samtalen skal helst gå begge veje!
Kniber det med at finde plads til hende i kalenderen? Vis din veninde, at du ikke har glemt hende ved at ringe til hende om aftenen og snakke jeres dag og oplevelser igennem. Det behøver selvfølgelig ikke være hver dag, men hold kontakten og få snakket, selv om I ikke kan ses så tit.
Er I blevet uvenner? Vær den gode veninde, og indrøm dine fejl med en undskyldning. Der kommer aldrig noget godt ud af at være stædig og ignorere hinanden, så se at få snakket problemerne igennem, før det er for sent!
Er I tit to veninder, der laver noget sammen, mens jeres tredje veninde står lidt udenfor? Husk at tage hende mere med i jeres planer, og så vil hun også føle sig tættere på jer. Det er ikke sjovt at føle sig som det tredje hjul!
At være en god veninde handler ikke kun om at huske hende og inddrage hende – det kan nemlig også være det omvendte! Måske synes din veninde, at jeres venskab er blevet lidt for omklamrende, og så kan det være, du skal give hende lidt plads til også at være sig selv. Spørg hende ind til, hvordan hun gerne vil have det, og respekter hendes meninger.
Gode veninder fortæller ikke hinandens hemmeligheder videre til andre, så hold tæt med det, du får af vide af hende. Det kan virkelig ødelægge et venskab, hvis man finder ud af, at den anden ikke kunne holde på en hemmelighed. Tillid betyder alt!
Forelskelse kan nemt splitte et venskab, hvis I forelsker jer i den samme dreng. Sker det, så sørg for at få en aftale på plads, så I ikke ender med at konkurrere om den samme dreng, for så ender en af jer med garanti med at blive ked af det. I kan for eksempel aftale, at ingen skal have ham – medmindre en af jer allerede er sammen med ham. Så er det selvfølgelig den anden veninde, der skal bakke ud.

Læs mere om

MestLæste