Det sker

Nu kan du få særlige ”stalker-features” på Snapchat

Af Josephine Sjelhøj 16. august 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Canva
For 35 kr. om måneden kan du nu spore dine venners aktivitet og se hvor mange, der har set dine stories mere end én gang.

Tidligere på sommeren lancerede Snapchat+, der gav abonnenter eksklusive funktioner i den populære app.

Og nu er udvidelsen endelig tilgængelig for danske brugere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det betyder, at du nu kan holde ekstrameget øje med dine venner. Du kan nemlig både fastgøre en person som din bedste ven nr. 1 og finde ud af, om dine stories er blevet set mere end én gang af dine følgere, dog uden at se, hvem der holder øje med dit indhold.

Samtidig kan du få det omtalte spøgelsesspor på kortet, og det er særligt denne funktion, der vækker stor opsigt, da den fungerer som en slags GPS.

Med spøgelsessporet kan du nemlig få adgang til dine venners lokation de seneste 24 timer, hvis de har delt den med dig. Det betyder, at du ikke blot kan se, hvor de er lige nu, men også se deres præcise rute gennem det seneste døgn – en ægte stalker-feature! Flere anbefaler derfor, at du grundigt overvejer, hvem du deler din lokation med.

Andre funktioner, der lanceres i forbindelse med Snapchat+ er blandt andet nye Bitmoji-baggrunde, alternative designs til app-ikonet og et venne-solsystem, som hjælper dig med at finde ud af, hvor tætte venner du er med dine Snap-kontakter.

Snapchat+ koster 35 kr. om måneden eller 369 kr. for et årsabonnement.

Du kan finde Snapchat+ på din profilside i Snapchat-appen ved at trykke på din Bitmoji på kameraskærmen.

Læs mere om

MestLæste