Instagram-profil ligner computeranimeret menneske
Det sker

Mystisk Instagram-profil forvirrer folk helt vildt!

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 8. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvem står bag denne her Instagram-profil? Er det et rigtigt menneske eller en animation?

Instagram-profilen @lilmiquela har virkelig forvirret sine 74.000 følgere. Pigen bag profilen ligner nemlig en animeret figur helt vildt meget!

Læs også: 9 billeder, alle Instagram-elskere har postet

Det har fået folk til at spekulere i, om @lilmiquela i virkeligheden er en computeranimeret avatar - ligesom en Sim-figur. Andre mener dog, at brugeren bag profilen bare er helt vildt god til at bruge Photoshop og derfor har lagt et filter på sig selv, der får hende til at ligne en computeranimeret figur.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Animationseksperten Dougie Cross mener, at @lilmiquela er en mellemting mellem et rigtigt menneske og en computeranimation:

- Jeg tror, at det er en kombination af en 3D-animation og et fotografi. Personen bag bruger et rigtigt fotografi og blander det med en animation. Der er gået en del arbejde i billedbehandlingen, fortæller han til The Independent.

Læs også: Brooklyn Beckham: Sådan får du en nice Insta-profil

Se flere billeder fra @lilmiquelas Instagram-profil her:

A photo posted by *~ MIQUELA ~* (@lilmiquela) on

A photo posted by *~ MIQUELA ~* (@lilmiquela) on

A photo posted by *~ MIQUELA ~* (@lilmiquela) on

Hvad tror du? Er det et rigtigt menneske på billederne?

I galleriet kan du se 10 ting, du kender, hvis du har spillet alt for meget "The Sims":

10ting,dukender,hvisduharspilletaltformeget”TheSims”

Du har brugt flere TIMER på at lave den helt perfekte simmerSkal kæben være bred eller smal? Hvad med næsen? Og hvilket outfit vil være perfekt til denne her simmer? Der bliver tænkt over ALT!
Du har lavet dig og dit crush som simmereOg jeres ”The Sims”-versioner har kysset, fået børn og erklæret deres evige kærlighed til hinanden.
Du har set din "The Sims"-familie brænde op… fordi du ikke lige havde fået købt en brandalarm til komfuret.
Du har luret på din simmer i badet… og zoomet helt ind på hans eller hendes pixelerede krop.
Du har nægtet dine simmere mad, søvn og toiletbesøg”Du må spise, når du har fået det skide færdighedspoint!”
Du har fanget pizzabudetDu har bestilt en pizza, og når pizzabudet kommer, har du så fjernet hoveddøren, så han ikke kan komme ud igen. Damen fra socialforvaltningen har i øvrigt fået samme behandling, hvis hun kom for at tage dit barn fra dig.
Du har brugt snydekoder for at leve det fede livDet var jo meget sjovere at have frit spil, når der skulle bygges palæer og købes møbler.
Du har snakket ”The Sims”-sprog”Sul-sul” og ”Oh Feebee Lay” er måske volapyk for de fleste, men du forstår det bedre end dit eget modersmål.
Du elsker dramaSelv om du hader drama i det virkelige liv, elsker du det i ”The Sims”. Så dine spil er typisk fyldt med affærer, familiefejder og dramatiske dødsfald.
Du har bevidst myrdet en simmerDu er ikke stolt af det, men du har højst sandsynligt lokket en simmer ned i poolen for så derefter at fjerne stigen og se ham drukne.

Læs mere om