astrid olsen
Det sker

Mød youtuber Astrid Olsen til eventet ”Min Konfirmation 2017”

Af Redaktionen 4. januar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I samarbejde med Magasin og MAC laver Vi Unge seks konfirmations-events i uge 7, og her kan du møde seje Astrid Olsen, som går modeshow og viser tips og tricks til et smukt makeup-look.

Skal du konfirmeres til foråret? Så læs lige med her! I uge 7 har vi nemlig seks konfirmations-events forskellige steder i landet, som vi laver i samarbejde med Magasin, og du er inviteret! Den dygtige youtuber Astrid Olsen har allerede sagt ja til at komme.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Astrid vil blandt andet gå modeshow til vores events, hvor hun viser tøj til din konfirmationsdag og til Blå Mandag. Hun vil også få lagt makeup af MAC, så du kan få inspiration til dit eget look på den store dag, og så har hun lagt en autograf i den lækre goodiebag, du får, før du går hjem.

Efter de seks events kan du møde Astrid til meet&greet ved MAC i Magasin fra klokken 17.30-18.30. Husk også at følge med på Astrid Olsens YouTube-kanal, for ugen op til de fem ”Min Konfirmation 2017”-events vil hun lave tre videoer med tips og tricks til din konfirmation. Hvis du ikke allerede abonnerer på Astrids YouTube-kanal, kan du finde den HER.

Det koster 50 kroner at deltage i ”Min Konfirmation 2017”, hvor du altså kan møde Astrid Olsen, få inspiration, tips og gode råd til makeup, frisurer, konfirmationstøj og dit outfit til Blå Mandag, deltage i fede konkurrencer, nyde lidt lækkert at spise og drikke, møde Vi Unge-redaktionen og meget, meget mere …

Der er et begrænset antal billetter, så skynd dig! Læs mere om ”Min Konfirmation 2017” og meld dig til HER.