Det sker

Mangfoldighed i fokus: Her er de nye Apple-emojis

Af Tanja Hartmann 22. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 16. februar løftede Apple sløret for deres nye opdatering. Her er alt, du skal vide om de nye og helt særlige emojis, der kommer til foråret.

*Blinke-smiley*, *hjerte* og *grine-smiley* er noget vi alle kender til. De små, søde ikoner bliver flittigt brugt, når vi chatter med folk gennem vores iPhone.

Men emojis er ikke bare emojis, de har også en højere mening bag sig. Apple har sat sig for at skabe en mangfoldig oplevelse, så der er en smiley for alle.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I foråret 2021 bliver den nye iOS 14.5 opdatering frigivet – og den byder på nogle længeventede og helt særlige emojis. Dem kan du læse mere om her.

Læs også: Lær med emoji

De nye emojis

Apple arbejder lige nu på at gøre emoji-oplevelsen mere inkluderende for alle brugere. Hvert emoji-design, har en helt særlig forskning bag sig, så de sikrer, at de passer til forskellige slags mennesker.

Nu har Apple taget skridtet videre og tilføjet endnu flere emojis til listen. Dem kan du se her:

De nye designs inkluderer blandt andet et hjerte i flammer, moderne hovedtelefoner, en vaccinesprøjte og skæg til alle slags personer.

Men det er ikke alt. En af de mest efterspurgte emojis vil endelig være tilgængelig med den nye opdatering. Det drejer som om paremojis med forskellige hudfarver.

Det er ikke kun iPhone-brugere, der får glæde af ikonerne. De nye emojis vil nemlig også være til at finde på iPads. Den nye opdatering vil give muligheden for, at du kan søge efter smileys i et emoji-bibliotek på iPads. Det vil gøre det meget lettere at finde den helt perfekte emoji.

Læs også: Tets: Hvilken emoji er du?

Læs mere om

MestLæste