Det sker

Kom på genial idé og vind en privatkoncert med Tessa for dig og dine venner

Af Ema Seferovic 8. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Elsker du Tessas musik - og kunne du samtidig tænke dig være med til at gøre en forskel, så er denne konkurrence lige noget for dig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad drømmer du om at gøre efter corona-krisen? Vi drømmer om at kramme vores venner og familie igen, tage til koncerter, rejse, danse og feste med vores venner og meget, meget mere. Vi bliver dog nødt til at indstille os på, at vi i fremtiden også skal passe ekstra godt på hinanden, når vi for eksempel skal til fødselsdag og fest - og det gælder, selv når corona-krisen er ovre. Med andre ord skal vi i denne tid og i fremtiden gøre vores bedste for at komme på endnu flere nye måder, hvorpå vi kan være sammen - uden at vi er til fare for hinanden. Lungeforeningen har i den forbindelse lavet en konkurrence, hvor du kan være med til at give dit bidrag af ideer og samtidig vinde fede præmier.
Har du en god ide til en corona-venlig leg eller et corona-venligt spil, som man kan hygge sig med til en fest eller fødselsdag? Så kan du vinde en soundboks (der er hele tre styks på højkant)... Og hvis din idé bliver kåret som den allerbedste, kan du vinde en corona-venlig privat-koncert med Tessa til dig og dine venner.
Sådan deltager du 1. Kom med dit forslag til fest-aktiviteter, hvor du beskytter dig selv og dine venner ved ikke at dele spyt, drikker fra de samme kopper eller råber højt eller synger, når I står tæt.
2. Indsend dit forslag som billede, video med en beskrivelse af din ide. Send dit forslag som en Direct message til @hvemdelerduspytmed eller del med #hvemdelerduspytmed på din Instagram.
3. Indsend dit forslag senest torsdag den 15. oktober 2020 kl. 18:00. Vinderne offentliggøres på Instagram-profilen @hvemdelerduspytmed den 22. oktober 2020. Det skal du vide, inden du deltager 1. Ved deltagelse accepterer du, at Lungeforeningen og @hvemdelerduspytmed må bruge/dele og markedsføre dine idéer, forslag, billeder og video til glæde for festglade unge i hele landet. 2. Du skal være 15 år for at deltage.
Præmierne De bedste og mest kreative forslag præmieres således: 1. præmie: En unik intimkoncert med @tessa_okay - vælg selv hvor. 2. præmie: 1 af 3 @soundboks til dit crew/festudvalg/kollegium eller lign. Så er det bare om at tage din BFF i hånden og finde på den mest geniale idé!

Læs mere om