challenge
Det sker

Hvor god ville du være til den her vilde challenge?

Af Marie Søndergaard 8. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En ny challenge hitter på nettet, og den ser altså ikke helt nem ud!

Hvis du var mester i stilleleg og stopdans, da du var lille, så er det her den perfekte challenge til dig. Hvis du var rigtig dårlig til at holde mund og sidde helt stille, så skal du nok ikke kaste dig ud i det her. Den nye challenge, der hitter i øjeblikket, handler nemlig om netop de to ting!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

#Mannequinchallenge går ud på, at man skal stille forskellige scener op af mannequin-dukker – bortset fra det ikke er dukker, men rigtige mennesker. Det handler om at finde på de sejeste scener, og jo flere mennesker, der er med, jo sejere kommer det til at se ud. De fleste laver videoerne til sangen ”Black Beatles”.

Læs også: Se den skøre kondom-challenge

Der er allerede lavet rigtig mange #mannequinchallenges, og du kan se nogle af dem herunder. Ville du være god til den her challenge?

Herunder kan du læse, hvordan du bliver YouTube-stjerne!

SådanbliverduYouTube-stjerne

- Det fede ved YouTube er, at du kan vælge lige det emne, du har lyst til, lige meget hvor fjollet det er. Beauty er kæmpestort, men jeg laver også videoer om at være teenager, om dating og skøre videoer, hvor jeg bare finder på noget sjovt.
- Folk elsker, når det føles autentisk og troværdigt, så husk at være dig selv. Hvis du kun går ind i det for at få succes, kommer du ikke til at få det.
- Da jeg startede, var mit kamera ikke det bedste, og jeg plejede at filme om aftenen med min bordlampe som den eneste belysning. Så mit råd vil helt klart være, at du optager med et kamera i okay kvalitet, og gør det om dagen med et naturligt lys fra et vindue.
- Det er vigtigt, at du uploader mange videoer, og gerne så ofte du kan. Det betyder også, at du bliver nødt til at elske at gøre det hårde arbejde, for du kommer til at klippe dine videoer selv, og det kan godt være et stort pres - så du skal helt klart have en passion for at lave videoer.
- Det kræver lidt tid og tålmodighed at blive en mester til at lave videoer, men YouTube er faktisk ret simpelt at bruge. Jeg er ikke lige så teknisk god som andre YouTubere, men jeg er selvfølgelig bedre end mine bedsteforældre. Når jeg har et teknisk problem, plejer jeg bare at søge på Google, og så får jeg som regel svar på mit spørgsmål.
- Selv om du kun har fem abonnenter, skal du huske at have fokus på dit publikum og lave godt indhold til dem. Så længe du har det sjovt med det, er det det eneste, der betyder noget.

Læs mere om