Vi Unge tester:

Her er telefonen, der kan oppe dit Insta- og TikTokgame

Ema Seferovic 29. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Canva
Drømmer du om at lave dine TikTok-videoer i en så høj videokvalitet, at det ligner noget, der kunne vises på det store lærred? Eller har du bare lyst til at give dine Insta-billeder lidt ekstra shine og skarphed? Så skal du læsere videre. Vi har nemlig (muligvis) fundet din nye drømmetelefon.

Technørder verden over har ventet i spænding på den - og nu er den her endelig. Den helt nye iPhone. Den har fået navnet 'iPhone 13', og Vi Unge giver dig her en anmeldelse af pro-versionen af den splinternye telefon. Se den nye telefon her:

"...And action!"
Drømmer du om at lave de vildeste, ja, nærmest cinematiske, TikTok-videoer, så kan kameraet på den nye iPhone 13 Pro hjælpe dig rigtig godt på vej.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Telefonen giver dig muligheden for at optage videoer i en kvalitet, der ikke er set før på en telefon. En af de nye features, der er værd at fremhæve, er den nye telefons 'Cinematic mode', og som ordet afslører giver den dine videoer en nærmest cinematisk oplevelse. Videoerne, man optager med den nye iPhone 13 Pro, får en helt særlig dybde og en skarphed, som ikke er set før.

Med andre ord, kan du, med det nye videokamera, slå dig løs, som var du en vaskeægte filmskaber.

Krystalklar og knivskarp
Med kvaliteten på den nye iPhones kamera kommer du ikke til at lave andet end at gøre dit bedste for at fange dine BFFs bedste vinkler på den bedste "You're doing amazing, sweetie"-Kris Jenner-agtige måde.

Den nye iPhone 13 Pro byder på et kamera, der giver dig mulighed for at lave det ultimative shoot med dine venner. Features som Wide camera og Ultra Wide camera kan give dine billeder en helt særlig dybde. Den nye telefon kan også stille skarpt på detaljer. Det kan du se lige her:

iPhone13Pro

Batteriet batter
Med den nye iPhone 13 Pro holder batteriet endnu længere. Faktisk 1,5 time længere end den tidligere iPhone 12. Til gengæld er det faktisk sådan, at man selv skal tilkøbe en oplader til telefonen. Den kommer altså ikke med, når man køber telefonen, og det er noget, der batter knap så godt i vores øjne.

Noget der til gengæld batter - udover batteriet - er hurtigheden ved den nye iPhone 13 Pro. Det går med lynets hast, når man navigerer rundt i den og går fra at sende en snap til at hoppe over til TikTok. Det skyldes blandt andet, at den nye skærm er en 120hz-skærm, hvilket gør oplevelsen af at bruge telefonen bedre.

Men så er der prisen...
Ligeså vilde de mange features er på den nye iPhone, ligeså vild er prisen. For puha, du skal af med mange monetos. Faktisk hele 8.999 Kr. for en iPhone Pro - og endnu dyrere bliver det, hvis du skal have fat i den helt store, som har fået navnet iPhone 13 Pro Max. Den koster nemlig 9.699 Kr. Du kan blive klogere på de to iPhones her.

"How dare you... Apple"
Med så mange fede features kan vi ikke andet end at begynde at spare op. Der er ikke andet for. Du kan - hvis du skal konfirmeres - måske også ønske dig den i konfi-gave? Det kunne måske også blive til en VILD julegave - og dog, måske er det liiiidt for meget at forlange af julemanden. Men hvem ved? Det kan jo være, at man er EKSTRA heldig i år. Det kan i hvert fald ikke skade at skrive den på ønskelisten. Det kommer vi i hvert fald til!

Et godt alternativ
Hvis du stadig er lun på at få fingrene i en telefon med et kamera udover det sædvanlige, men samtidig gerne vil have, at den bare er lidt billigere end en iPhone 13 Pro, så skal du måske tjekke den nye iPhone 13, som også er (meget!) dyr, men trods alt billigere. Den kan du få til 6.999 Kr. eller en iPhone 13 mini, som koster lige det mindre, nemlig 6.199 Kr. Du kan tjekke dem ud lige her.

Den nye iPhone er til dig...
...Der ELSKER at tage billeder og videoer, og ikke mindst til dig, der sætter STOR pris på høj billedkvalitet. Hvis ikke du gør det, og egentlig mest af alt bruger din telefon til at scrolle igennem TikTok og DM' dine besties på Insta, så kan du lige så godt gå med en telefon, der ikke er lige så dyr som den nye iPhone 13 Pro. Der findes SÅ mange forskellige slags telefoner på markedet lige nu, og vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at finde lige den telefon, der passer til dig og din hverdag.

MestLæste