selfie
Det sker

Er det her den mest underlige selfie ever?

Af Marie Søndergaard 28. april 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan du også se, hvad der er helt galt med den her selfie, som et kærestepar har taget?

Det var en virkelig sød tanke, da teenage-fyren Andy Fuentes besluttede sig for at lægge en selfie op af sig selv og sin kæreste, hvor han skrev:

- Jeg elsker min kæreste, selv om hun er tvilling.

Læs også: Brug ikke dette håndtegn, når du tager en selfie

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Andy er åbenbart ikke så glad for, at kæresten er født i Tvillingens tegn, men det er ikke det, der har fået folk på Twitter til at undre sig over billedet. I stedet ser det helt skørt ud, fordi kærestens hoved er drejet rundt i spejlet bagved parret, når det faktisk er hendes baghoved, man burde kunne se. CREEPY!

Læs også: Her er det bedste selfie-filter på Instagram

Folk har reageret ret kraftigt på billedet, fordi det ser underligt og uhyggeligt ud. Andre er overbeviste om, at Andy har brugt Photoshop for at lave sjov med kæresten og hendes stjernetegn, fordi der så er to af hende. Hvad synes I om billedet?

Herunder kan du læse, hvordan du tager det perfekte selfie med din veninde!

Guidetilenperfektvenindeselfie

Først og fremmest skal I begge to huske på, at I er to på billedet. Det lyder måske simpelt nok, men det kan faktisk godt være lidt svært at skrotte et billede, hvor du selv synes, du ser toplækker ud, selv om din veninde godt nok har lukkede øjne. Husk nu, at din veninde også gerne skulle se toplækker ud – og det kan sagtens lade sig gøre for jer begge to!
Foto: Shutterstock
Har du alligevel en selfiestang liggende? Hvis ja, så er det bare frem med den, for det er altså nemmere at koncentrere sig om at smile rigtigt, hvis man ikke bøvler med, at den ene bliver ved med at falde ud af billedet. Selfiestangen giver jer en god afstand til kameraet og endda mulighed for nogle anderledes og flotte vinkler, som armene bare ikke er lange nok til at nå.
Foto: Shutterstock
Spinat mellem tænderne? Klatter i øjenhulen? Andet overfladisk som kan ødelægge billedet? Nope! Så er I klar. Det ville være så ærgerligt, hvis jeres gode selfie skulle slettes, fordi den ene af jer har mascara-pletter under øjnene.
Foto: Shutterstock
Selv om I er to på billedet, kan I sagtens arbejde med vinkler. Kig jer i spejlet hver for sig, og find jeres bedste vinkler. Hvis man selv er opmærksom på, hvordan man tager sig bedst ud på billeder, så er det nemmere at få et godt billede – det er nemlig ikke kun held!
Foto: Shutterstock
Sollys giver det flotteste lys på billeder! Farverne bliver flottere, og jeres øjne kommer til at stråle af det. Hvis det ikke er solskin, og I derfor ikke er uden for, så nærm jer alligevel et vindue, så udendørslyset rammer jer. I vil tydeligt kunne se forskel på det og et billede taget i en hyggekrog.
Foto: Shutterstock
Nu er teknologien heldigvis så smart, at man kan gøre meget med et billede, når det er taget. Vær ikke bange for at lege med filtre og forskellige beskæringer. I skal selvfølgelig være opmærksomme på, at billedet ikke må se for redigeret ud, når det er færdigt, for så går solskins-charmen lidt af.
Foto: Shutterstock
Sidst men ikke mindst: Smil med øjnene, når I skal tage jeres billede sammen. Vis hele verden, hvor dejligt I har det. Så kan billedet også bruges til at huske, hvor dejligt I havde det, da I tog det. Win-win!
Foto: Shutterstock

Læs mere om