snapchat
Det sker

ENDELIG! Snapchat-opdateringen vi har ventet på

Af Marie Søndergaard 24. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det var jo bare et spørgsmål om tid, før det her ville ske på Snapchat.

Vi var ret meget oppe at køre, da Snapchat indførte de nye chat-funktioner med stickers, opkald og video-beskeder, og nu har man lige gjort app’en ENDNU federe. Nu er det nemlig ikke kun i chatten, at du kan bruge de søde stickers!

Tag testen: Er du afhængig af Snapchat?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Med den nye opdatering kan du nemlig også sætte dem på dine billeder! Du finder dem der, hvor du plejer at vælge emojier øverst på skærmen, og så trykker du på det lille bamse-ikon – vupti! En helt ny stickers-verden til dine billeder. Vi har leget lidt med dem herunder:

snapchat

Læs også: Sådan spotter du en celeb på Snapchat

Hvad synes du om opdateringen?

Herunder kan du læse, hvad dit crush' snapchats betyder!

Detbetyderditcrush’Snapchats

Hvis du og dit crush har snakket om en ting eller en situation, som han så efterfølgende snapper til dig, kan du godt regne med, at du betyder mere for ham end de andre, han snapper med. Han vil nok gerne lære dig bedre at kende, da sådan en snap er ekstra personlig!
Foto: Shutterstock
”Hundeøjne-selfien” eller ”jeg rynker lige panden-selfien” kan godt være et tegn på, at han gerne vil charmere dig og få din opmærksomhed. Du kan være ret sikker på, at han har et godt øje til dig!
Foto: Snapchat
Hvis dit crush sender dig megamange overmalede snaps (ham selv med lilla hår eller hans ven helt overtegnet med hår på brystet eller ild ud af munden), så er det nok fordi, han keder sig ret meget … Måske burde han bare blive kærester med dig, så han har noget at tage sig til!
Foto: Snapchat
Sender han dig en snap af hans nyindkøbte sneaks eller skjorte, kan du godt regne med, det er for at vise dig, at han har god stil.
Foto: Snapchat
Sender dit crush KONSTANT snaps, hvor han hænger ud med sine venner, kan det godt være for at vise dig, at han er god social – og elsker sine venner virkelig højt! Hvis snapsne går hen og bliver ulækre eller alt for drengehørms-agtige, så skal du nok lige overveje, om han også crusher på dig eller mere ser dig som en af drengene.
Foto: Snapchat
Hvis man har (god) humor, er man attraktiv! Hvis han sender dig sjove snaps, håber han sikkert på, at få en grineren snap-samtale op at køre med dig… Så hvis du har et godt comeback eller opdager noget sjovt, er det bare med at snappe igen!
Foto: Snapchat
Snapper dit crush forskellige tegn – for eksempel jeres forbogstaver, skyer, der ligner hjerter, eller tegner han selv hjerter, så det vist ret sikkert, at han er lidt crazy med dig. Cute!
Foto: Snapchat
Når dit crush snapper, at han hænger ud med sin hund, kan du godt regne med, det er fordi, han gerne vil vise dig, at han faktisk en ret omsorgsfuld fyr, der kan tage vare på andre end sig selv. Eller også håber han, at du først bliver vild med hans hund … og så efterfølgende får øjnene op for ham! Hæhæ.
Foto: Snapchat

Læs mere om

MestLæste