emojis
Det sker

ENDELIG er de nye emojis her!

Af Marie Søndergaard 13. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har ventet sååååå længe! Se her, hvilke nye emojis du får.

Okay, det er efterhånden et halvt år siden, vi hørte, hvilke nye emojis der kommer til vores iPhone, så derfor har vi altså ventet lige lovligt længe – men nu sker det endelig! Med den nye opdatering til iOS 10.2 kommer der over 100 nye emojis til telefonen. JUHU!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kan du gætte sangen ud fra emojis?

Nogle af de nye er tidligere emojis, der bare er gjort flottere, men der kommer også en del helt nye, som vi slet ikke kan forstå, vi har levet uden. Du kan blandt andet glæde dig til en avokado, face palm, savle-smiley, krydse fingre, crossaint, rulle rundt på gulvet af grin og en lyve-smiley.

Tag testen: Er du emoji-ekspert?

Se nogle af dem herunder:

I galleriet kan du læse, hvad hans emojis siger om ham!

Detsigerhansemojieromham

Hvis din flirt bruger den glade smiley, vil han gerne holde tingene ukomplicerede. Der er ikke så meget at tyde eller tolke i beskederne. Han sender med andre ord en glad smiley, fordi han smiler.
Bruger din flirt den forlegne smiley, der rødmer, viser han, at han bliver lidt genert eller godt kan lide dig.
Bruger din flirt blinke-smileyen, kan du godt regne med, at han er fremme i skoene og råflirter med dig – og han lægger i hvert fald heller ikke skjul på det!
Bruger dit crush række-tunge smileyen, kan det betyder tre ting. 1. Han er i drillehumør 2. Han er yderst sulten eller 3. Han synes, du er hammerlækker.
Bruger din flirt en masse aber, der enten holder sig for øjnene, for munden eller ørerne, er han nok lidt forlegen over, hvad han har skrevet eller er spændt på din reaktion.
Bruger dit crush vise-tænder-smileyen, er han ikke bange for at vise dig, når ting går ham på, eller når han synes, at noget er nederen.
Hvis din flirt konstant bruger grine-smileyen, har han det enten megagrineren over dig eller ham selv!
Bruger din flirt de fjollede smileyer, joker han meget og har nok en tendens til at være lidt ironisk i forhold til mange ting!
Laver din flirt en masse mad-smileys, kan du godt regne med, at han er den madglade type… Hvis du vil score ham, så er det højest sandsynligt gennem hans mave, det sker! (… Du kan finde en masse opskrifter på viunge.dk’s site.)
Kommer der alt fra gule sole, blomster, dyr, skilte og værktøj, er din flirt en rigtig emoji-type! Han bruger simpelthen emoji-sproget som sit andet sprog. Så hvis du en dag går hen og bliver kærester med ham, kan du godt regne med, at jeres samtaler bliver noget af en rebusleg! Just saying!

Læs mere om