snapchat
Det sker

De mest populære filtre på Snapchat i 2016

Af Louise Haack 3. januar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er dit yndlingsfilter fra Snapchat med på listen over dem, der blev brugt allermest sidste år?

Snapchat er altså bare sindssygt populært, og siden de lancerede filter-funktionen, gik det helt amok med blomsterkranse, bi-masker og faceswaps.

Men hvilke filtre på Snapchat er blevet brugt allermest i 2016? Snapchat har lige offentliggjort en liste med de ti filtre, som brugerne brugte allerflest gange sidste år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan kan du gruppechatte på Snapchat

Filtrene er ikke rangerede alt efter hvilket filter, der er blevet brugt mest og mindst, så vi må altså nøjes med at gætte på, hvilket filter der har været den allerstørste favorit blandt Snapchats 150 millioner brugere.

De 10 mest brugte filtre på Snapchat i 2016

Blomsterkransen

Ja da! Selvfølgelig er den med på listen. Hvem vil ikke gerne se fin ud med en blomsterkrans i håret?

Faceswap med ven

Okay, den her er jo også SÅ sjov, og vi har nærmest tisset lidt i bukserne af grin, når vi har brugt den på redaktionen.

Hunden

En sød lille snude og et par fine ører, der får dig til at ligne en nuttet hund. Jep, den har vi også brugt.

Sommerfuglekransen

Kransen, der putter fine, guldfarvede sommerfugle i dit hår, er altså også virkelig fin.

Pink blomsterkrone

Hele billedet får et smukt lyserødt skær, og filteret sætter en fin, lyserød blomsterkrone i dit hår. Ariana Grande er vild med det her filter, og det er vi også!

Læs også: De her Snapchat-filtre gør folk sure

Hjorten

Filteret, der fik dig til at ligne en hjort, har også været superpopulært, og man kommer jo virkelig også til at se nuttet ud som en hjort. Hvem havde troet det?!

Bien

Bi-filteret er også blevet brugt meget, for hvem vil ikke gerne have lidt tykkere kinder, følehorn og sorte og gule striber i ansigtet?! Det ser jo sødt ud.

Rynke-på-næse-og-mund-filteret

Jep, det er lidt svært at forklare, men du har helt sikkert også prøvet filteret, der får dig til at rynke på næse og mund, så du ser lettere utilfreds ud. Det er der i hvert fald rigtig mange, der har!

Faceswap med billede fra kamerarulle

Ja, ja, ja! Det er jo så sjovt, at man kan bytte ansigt med lige de personer, man vil, når bare man har et billede af dem i sin kamerarulle. Vi er vilde med det!

Røde kinder

Et par ultrarøde kinder er åbenbart noget, som mange synes, er supersjovt at have. I hvert fald er det filter, hvor ens kinder bliver MEGET lyserøde, et af de mest populære sidste år.

Er dit yndlingsfilter med på listen?

Find ud af, hvordan du laver den bedste Snapchat-story lige her:

SådanlaverdudenbedsteSnapchat-story

Få gode råd til, hvordan du kan gøre din snapchat-story endnu bedre.
HistorieSom navnet ”Story” antyder, er det tiltænkt, at man laver en form for historie med sine snaps. Der er ikke meget historie over vilkårlige billeder og videoer uden mening. Hvis du er til en koncert eller noget andet sjovt, så tag billeder op til, du skal af sted, på vej derind, selvfølgelig fra selve eventen og så måske en lille personlig anmeldelse bagefter?
Foto: Shutterstock
Få gode råd til, hvordan du kan gøre din snapchat-story endnu bedre.
FilterOm morgenen, når du poster det første billede, kan du måske lige overveje, hvilket filter der skal være på din story i dag. Det giver en virkelig god oplevelse, at farverne er i samme toner og filteret går igen.
Foto: Shutterstock
Få gode råd til, hvordan du kan gøre din snapchat-story endnu bedre.
Rolig håndDer er altså ikke noget værre end slørede billeder og rystede videoer. Især hvis de ligger i en billedstrøm, for så er det virkelig tydeligt, at det ikke er skarpt. Sørg for at holde telefonen helt i ro, når du tager billeder og videoer.
Foto: Shutterstock
Få gode råd til, hvordan du kan gøre din snapchat-story endnu bedre.
TegnFor at det hele ikke bliver upersonligt og opsat, så kan du tegne lidt på dine billeder eller lave en tæt krusedulle under din tekst, så det er nemt at læse. Når du tegner kan det både være pile, understregninger eller en lille tegning. Hvis du er super tjekket, så bruger du samme blyantfarve, så dagens story er totalt strømlignet.
Foto: Shutterstock
Få gode råd til, hvordan du kan gøre din snapchat-story endnu bedre.
BlandingDet er en god idé at variere indholdet på din historie, så der både er lidt videoer, billeder og tekstbilleder – altså hvor du tager et billede af noget ensfarvet eller noget tæt på og skriver over med stor skrift.
Foto: Shutterstock
Få gode råd til, hvordan du kan gøre din snapchat-story endnu bedre.
Hav noget på hjerteMåske behøver du ikke lave en story hver dag. Den bliver ubetinget bedst, hvis du skal noget eller oplever noget sjovt i løbet af dagen. Det er ikke særlig sjovt for modtagerne at se en story fyldt med selfier og OOTD-billeder.
Foto: Shutterstock
Få gode råd til, hvordan du kan gøre din snapchat-story endnu bedre.
Inviter veninderneHvis du alligevel er sammen med dine besties, så lad dem være med i din story. Du kan også få dem til at tage gode billeder af dig. Der er altså noget over et helfigursbillede, for når man er alene, er det jo altid kun ansigtet og måske overkroppen, der kommer med.
Foto: Shutterstock

Læs mere om