Det sker

Cooleste Snapchat-nyhed EVER

Af Stine Kærsgaard 29. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Okay, det her er jo megafedt. Se her, hvad du nu kan gøre med dine videoer på Snapchat.

Kan vi ikke godt blive enige i, at Snapchat bare bliver coolere og coolere? Det synes vi i hvert fald, at app’en beviser med den nyeste opdatering, som de har lavet.

Læs også: Snapchat gammer dine billeder

For nu har du nemlig mulighed for at lave dine Snapchat-videoer i slowmotion! Og ikke nok med det for du kan faktisk også gøre dem endnu hurtigere – hvor cool er det ikke lige?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du opdaterer din Snapchat-app, optager en video og swiper nogle gange til højre, vil du kunne se et ”snegle-ikon” og et ”kanin-ikon”, og bruger du dem, vil dine videoer enten blive vist i slowmotion eller meget hurtigere.

… Og så er det faktisk også muligt at afspille sine videoer baglæns!

Læs også: Vild emoji-opdatering til Snapchat

Jubii, vi er glade. Kommer I til at bruge den her funktion?

Læs her, hvad dit crush Snapchats kan betyde ...

Detbetyderditcrush’Snapchats

Hvis du og dit crush har snakket om en ting eller en situation, som han så efterfølgende snapper til dig, kan du godt regne med, at du betyder mere for ham end de andre, han snapper med. Han vil nok gerne lære dig bedre at kende, da sådan en snap er ekstra personlig!
Foto: Shutterstock
”Hundeøjne-selfien” eller ”jeg rynker lige panden-selfien” kan godt være et tegn på, at han gerne vil charmere dig og få din opmærksomhed. Du kan være ret sikker på, at han har et godt øje til dig!
Foto: Snapchat
Hvis dit crush sender dig megamange overmalede snaps (ham selv med lilla hår eller hans ven helt overtegnet med hår på brystet eller ild ud af munden), så er det nok fordi, han keder sig ret meget … Måske burde han bare blive kærester med dig, så han har noget at tage sig til!
Foto: Snapchat
Sender han dig en snap af hans nyindkøbte sneaks eller skjorte, kan du godt regne med, det er for at vise dig, at han har god stil.
Foto: Snapchat
Sender dit crush KONSTANT snaps, hvor han hænger ud med sine venner, kan det godt være for at vise dig, at han er god social – og elsker sine venner virkelig højt! Hvis snapsne går hen og bliver ulækre eller alt for drengehørms-agtige, så skal du nok lige overveje, om han også crusher på dig eller mere ser dig som en af drengene.
Foto: Snapchat
Hvis man har (god) humor, er man attraktiv! Hvis han sender dig sjove snaps, håber han sikkert på, at få en grineren snap-samtale op at køre med dig… Så hvis du har et godt comeback eller opdager noget sjovt, er det bare med at snappe igen!
Foto: Snapchat
Snapper dit crush forskellige tegn – for eksempel jeres forbogstaver, skyer, der ligner hjerter, eller tegner han selv hjerter, så det vist ret sikkert, at han er lidt crazy med dig. Cute!
Foto: Snapchat
Når dit crush snapper, at han hænger ud med sin hund, kan du godt regne med, det er fordi, han gerne vil vise dig, at han faktisk en ret omsorgsfuld fyr, der kan tage vare på andre end sig selv. Eller også håber han, at du først bliver vild med hans hund … og så efterfølgende får øjnene op for ham! Hæhæ.
Foto: Snapchat

Læs mere om

MestLæste