netflix
Det sker

Årets bedste Netflix-nyhed

Af Cecilie Rosfort-Nees 1. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Netflix har fundet på noget nyt - og du bliver vild med det!

Du bliver glad nu - rigtig glad! Netflix har nemlig lyttet til vores drømme og introducerer nu - tada ... - download af deres film og serier!

Vi kan godt blive enige om, at flyturen, familieweekenden i sommerhus med verdens langsommeste wifi og ferierne til udlandet med alt for dyrt 4G bliver SÅ meget federe efter denne længeventede opdatering, ikke?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: For meget Netflix kan være skadeligt

Den nye funktion er tilgængelig for alle brugere med alle abonnementer - og når du har opdateret din Netflix-app, skulle du gerne få en notifikation om, at den nye funktion er aktiveret.

Det fungerer ganske enkelt på den måde, at du trykker på "download" ved siden af den serie eller film, du gerne vil downloade. Det er endnu ikke alt indhold, du kan downloade, men der kommer hele tiden mere og mere ...

Læs også: What? Skræmmende Netflix-nyhed

Vores nye cool yndlings-feature virker både på Apple og Androids tablets og telefoner - juleferien bliver god i år!

Tjek 7 hemmelige Netflix-hacks i galleriet nedenfor

7hemmeligeNetflix-hacks

netflix
Din Netflix-historieSynes du ikke, at Netflix’ anbefalinger passer så godt på dig, fordi du måske lige havde en periode, hvor du så utroligt mange dårlige komedier, og nu har du bare fået for meget? Eller skal din søster ikke opdage, at du kom til at se det nyeste afsnit af den serie, I ellers KUN må se sammen? Så gå ind på Netflix.com/WiViewingActivity og slet din Netflix-historie! Det er som at starte helt forfra.
Foto: Shutterstock
netflix
Langdistance-seriemaratonBor din BFF i den anden ende af landet, så I ikke bare lige kan mødes, når I gerne vil have filmaften eller se jeres yndlingsserie sammen? Så skal I da prøve Netflix Party, så I kan sidde på hvert jeres værelse og se det samme på skærmen. Der dukker også en lille chat op, så I samtidig kan diskutere, hvad der sker i scenerne. Netflix Party kan downloades til Chrome her.
Foto: Shutterstock
netflix
Seje underteksterBliver dine øjne irriterede over den måde, underteksterne ser ud på, når du ser Netflix? Det kan du nemt ændre. Du kan nemlig skifte farve, skrifttype, størrelse og også lægge en baggrund ind bag teksten, hvis du har lyst. Du skal bare gå ind på din profil og ind inder ’Underteksters udseende’ og ændre det.
Foto: Shutterstock
netflix
Den rigtige browserHvis du ser Netflix på din computer, er det faktisk ikke lige meget, hvilken browser du bruger. Safari og Internet Explorer viser nemlig Netflix i en bedre opløsning end for eksempel Chrome.
Foto: Shutterstock
netflix
Stop automatisk afspilningDet er lidt for nemt at komme til at se en hel sæson af yndlingsserien, fordi næste afsnit jo bare starter helt automatisk, og samtidig kan man gå helt i panik over, at man ikke når på toilettet, før serien starter igen. Men faktisk kan man slå automatisk afspilning fra. Du skal bare gå ind på din profil og ind under ’Afspilningsindstillinger’ og så klikke fluebenet væk i boksen, hvor der står ’Afspil næste episode automatisk’.
Foto: Shutterstock
netflix
Hurtig på tasterneDu behøver ikke at finde ’Play’- eller ’Pause’-knappen med musen, når du lige skal ud og hente en snack midt i filmen. Der findes nemlig forskellige shortcuts på dit tastatur, så det bliver meget nemmere. Du skal bare trykke på mellemrumstasten for at afspille eller at stoppe, trykke ’F’ for fuld skærm, ’M’ for mute, og så kan du spole frem og tilbage ved at trykke ’Shift’ og den højre eller venstre pil ned på samme tid.
Foto: Shutterstock
netflix
Den rigtige genreDet kan være lidt uoverskueligt at søge rundt i genrene på Netflix, for du gider måske ikke kigge alle tegneserier igennem, hvis du nu kun leder efter Disney-film, eller måske vil du kun finde de film og serier i drama-genren, som handler om homoseksualitet. Der findes mange forskellige koder, du kan bruge, når du søger på Netflix – find dem her.
Foto: Shutterstock

Læs mere om