Det sker

10 spots du skal besøge, hvis du drømmer om det perfekte instabillede

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 5. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jagten på det perfekte instagrambillede er i lige så høj grad jagten på den perfekte beliggenhed. Men… hvor er det nu lige man finder de fedeste instavenlige spots i København? Vi Unge har gjort det lettere for dig og samlet de 10 fedeste spots i København.

Ønsker du det helt perfekte instabillede, så kræver det faktisk bare, at du bevæger dig ud på ét af disse 10 københavnske spots.

Vi Unge har samlet listen over 10 af de mest instavenlige perler i København. Se listen nedenfor.

1. Copenhagen Contemporary

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er ingen tvivl om, at kunstinstallationer er et kæmpe hit, når det gælder flotte baggrunde til dit instapost. Tag et smut forbi Refshaleøen og besøg Copenhagen Contemporary. David Shrigleys udstilling ’DO NOT TOUCH THE WORMS’ med de store, lyserøde orme er blandt favoritterne på Instagram. Udstillingen kan ses indtil d. 30. december.

2. Apollo Bar

I Nyhavn finder man Kunsthal Charlottenborg og derfor også lokalerne, hvor Apollo Bar & Kantine ligger. I det lille område ude foran kunstmuseet sørger Hay-møblerne og den gode kop kaffe for, at du får det helt perfekte instabillede.

3. Palmehuset i Botanisk Have

Midt i Botanisk Have kan man finde Palmehuset, hvor eksotiske, sjældne planter og skildpadder bor. Intet er flottere end tropiske omgivelser, og når man ikke kan komme til troperne, kan man tage et smut forbi Botanisk Have, der ligger i Indre By.

4. Elefantporten

I hjertet af Carlsberg Byen ligger Elefantporten, der er en af de mest kendte bygninger i området. De fire gigantiske stenelefanter danner en smuk, historisk baggrund til dit instabillede.

5. Ny Carlsberg Glyptotek

Tag mod kunstmuseet Glyptoteket og få et indblik i nordens største samling af antik kunst. Træd ud på de flotte marmorgulve, der er at finde i ’Festsalen’ og ved ’Den Romerske og Græske Samling’. De romerske portræthoveder garanterer et kulturelt-touch til dit feed.

6. Beau Marché Café À Vins

I Ny Østergade ligger en lille, charmerende fransk perle. På fortovet foran den franske café og interiørbutik, Beau Marché, indbyder den farverige, franske fletbænk til det helt perfekte instabillede – og man skulle næsten tro, at man befandt sig på en fortovscafé i Paris.

7. Superkilen

På ydre Nørrebro finder du Superkilen, der består både af den røde- og den sorte plads. De to områder, der byder på farverig og kunstnerisk arkitektur, er nok nogle af de mest fotograferede parker på Nørrebro. Fang selv et billede på et af de to lokationer og vær med til at hylde diversitet i byrummet.

8. Statens Museum for Kunst (SMK)

SMK er Danmarks hovedmuseum for billedkunst og holder til i Sølvgade i Indre By. Museet, der har udkig til Østre Anlæg, må nok være ét af influencernes favoritspots i København – og med god grund.

Ikke nok med at SMK gang på gang sikrer det perfekte instabillede, så byder museet også på byens bedste pandekager.

9. Coco Hotel

Midt i hjertet af Vesterbro ligger Coco Hotel, der udover at være et hotel byder på en middelhavsinspireret oase. I hotellets café garanterer den franske indretning og atmosfære det perfekte instabillede, uanset om du befinder dig indendørs blandt de flettede, franske stole eller ude i den grønne gårdhave.

10. Bispebjerg Kirkegård

Bispebjerg Kirkegård er nok en af de mest fotograferede kirkegårde i Danmark. Hvert forår vandrer folk op langs kirkegårdens smukke alléer for at fange de udsprungne japanske, lyserøde kirsebærtræer. Det smukke lyserøde motiv giver dig det perfekte instabillede.