Kultur

'Den Store Bagedyst' vender tilbage

Af Carl Emil Tscherning Nielsen og Tanja Hartmann 4. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sidder du klistret til skærmen, hver gang der sendes 'Den Store Bagedyst' på DR? Så kan du godt begynde at glæde dig. For det søde univers får et helt nyt format - nu med børn og unge i forklædet.

Selvom det ikke helt er blevet tid til 'Den Store Bagedyst' endnu, har utålmodige bagedyst-fans fået noget at se frem til i denne måned.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

LÆS OGSÅ: Test: Hvordan vil du klare dig i 'Den Store Bagedyst?

I slutningen af marts ruller 'Den Store Juniorbagedyst' nemlig over skærmen med ingen ringere end selveste Joakim Ingversen som vært. Det skriver Billed-Bladet.

Seerne kan også glæde sig til et gensyn med bagedyst-dommerne Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen, der også skal være dommere på børnenes bageprogram.

Hundredevis af ambitiøse, bageglade børn og unge har ansøgt om at være med i programmet, men kun otte er blevet udvalgt til at kæmpe om trofæet.

De otte deltagere konkurrerer mod hinanden, imens de viser deres evner frem i at temperere chokolade, glasere kager, folde fine marcipanblomster og mange flere af kagekunstens skills.

Vi kommer helt sikkert til at sidde foran skærmen med vores søde tand og sultne øjne, når vi skal se på deltagernes lækkerier.

LÆS OGSÅ: 'X Factor': Liveshowet bliver meget anderledes i år

MestLæste