Krop & Sind

Ti datetips

Af Tóra Effersøe Mortensen 13. oktober 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad skal man lave på en date, og hvordan skal man opføre sig. Puha! Det kan kan virkelig være svært, især fordi man sikkert har sommerfugle i maven. Men fortvivl ikke, her er Vi Unge brugernes ti bedste date-tips.

Fyre elsker når piger får dem til at grine, så hold ikke din humor tilbage. Fyre elsker når du gør noget specielt for dem, så hvis din date synes en af dine parfumer dufter specielt godt, og du tager den på, bliver du et sikkert hit. Fyre elsker at fortælle om sig selv, så spørg meget ind til ham, men glem ikke at fortælle om dig selv!
Adam

Vær positiv. Drenge gider ikke høre på piger som sidder og bagtaler andre, eller siger noget dårligt om sig selv. Du kan også smile, det er et meget tydeligt positivt tegn. Vær glad og sig "Hej" på en frisk måde, når I skal mødes, grin smil og hyg dig. Og så bare nyd det.
Iben

Vær dig selv! Husk altid tyggegummi, hvis man har været ude at spise og håber, at man kommer til at kysse sin date, er det altid godt at have god ånde.
Lund Eriksen

Lad være med at tale om dine tidligere kærester, det kan gøre ham jaloux.
Louise B

Jeg ved godt, at jeg kommer til at lyde som en helse-engel. Selvfølgelig er en stor del af skønheden den ydre, så brug lang tid på at vælge tøj, lægge makeup osv. Men det nytter ikke noget at komme neglebidende og se godt ud - så lægger man ikke mærke til det. Så brug også lang tid inden daten på at samle selvtillid, ros dig selv og hør noget fed musik. Så stråler du af skønhed - og fyren vil ikke kunne lade dig være i fred!
Røsle

Vær dig selv, men det er jo ikke altid så nemt, når man er rigtig nervøs. Smil og tænk på, at han nok ikke ville gå på date med dig, hvis han ikke kunne lide dig?
Nadja H

Tag til København med toget. Gå enten en lang hyggelig tur ned ad strøget, hvis det er vinter kan I gå på en hyggelig cafe og få varm kakao. Hvis det er sommer, kan I sætte jer nede ved søerne med en god omgang take away. Nyd solen, København og hinanden og få snakket en masse.
Anna

Lad være med at snakke alt for meget om dig selv. Spørg ind til ham, hvis han for eksempel interesserer sig for flyvemaskiner, så spørg ind til det. Du skal virke interesseret i ham.
Heidi Nielsen

Hvis du er kommet på en date med din drømmefyr, skal du ikke virke for anmassende. Du må heller ikke være som en lille hundehvalp, som løber efter ham. Du skal bare være dig selv!
Line

Lad være med at være klæbende! Fyre hader det! Slap af og husk at tage en dyb indånding. Du skal ikke ringe til ham 50 gange om dagen, det er total "turn off".
Helene

Læs mere om

MegetMere