Krop & Sind

Test: Sæt ansigt på din drømmefyr!

Af Trine Sofie Meincke 14. juli 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad betyder mest for dig – et flot udseende eller et sødt indre? Tag testen her, og find ud af, hvad du skal gå efter i jagten på DIN drømmefyr!

De fleste piger kan godt lide, at fyre ser godt ud, men betyder det i virkeligheden så meget, at det er det, vi skal gå efter? Eller handler det for dig mere om, hvordan han er inden i? Måske betyder udseendet slet ikke så meget, når det kommer til stykket? Test dig selv her, og bliv klogere på, hvem din virkelige drømmefyr er!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. En dreng med bumser kommer hen til dig og giver dig et sødt brev, hvor der står, om du vil med i biffen. Du synes, han er sød, men er ikke så vild med hans bumser. Hvad svarer du?
A: Nej
B: Ja

2. Du har fundet ud af, at to drenge fra klassen er vilde med dig - den ene er klassens lækre fyr, der desværre ikke er en særligt god ven overfor de andre i klassen, og den anden er en helt almindelig dreng, der ikke siger så meget i skolen, men som er rigtig god at snakke med, når man er alene. Hvem vil du helst gå på date med?
A: Klassens lækre
B: Ham, der er god at tale med

3. I din klasse har I fået at vide, at der skal starte en ny dreng, men I ved ikke, hvem det er. I ved dog, at det enten en rigtig flot dreng, der altid spiller computerspil, eller også er det en lille fyr, der går i lidt kikset tøj, men som er supersej på et skateboard, og spiller i band. Hvem håber du starter i klassen?
A: Den pæne
B: Ham med kikset tøj

4. Du fantaserer tit om, hvordan dit første kys bliver, og du har to mulige kandidater til det kys: Ham den lækre fra klassen over dig, men som du har fået at vide har propeltunge og efterlader et rimelig vådt aftryk efter sit kys. Den anden kandidat er ham fra din egen klasse, som ikke ser særligt godt ud, men som har vildt smukke øjne og har sendt dig et digt, og som vist aldrig har kysset med nogen før. Hvem vælger du til dit første kys?
A: Den lækre, der ikke kysser så godt
B: Ham, der aldrig har kysset før

5. Hvad går du oftest efter hos en fyr:
A: En lækker tøjstil og pænt hår
B: Søde øjne og god humor

Resultat:
Flest A'er:
Se det i øjnene - du går mest op i udseendet, end det indre hos en fyr! Husk på, at skønhed ofte kommer indefra - det betyder, at en fyr godt kan være halvkikset at se på, første gang du ser ham - men når du lærer ham at kende, så er han pludselig ikke kikset mere, fordi hans personlighed er supersej! Husk også at give de mindre flotte fyre en chance - mest for din egen skyld!

Flest B'er:
Du er typen, der ikke går så meget op i at en fyr skal være blændende smuk - hvis bare han er supersød! Med den indstilling er du godt på vej til at få nogle rigtig søde kærester og gode drengevenner!

Læs mere om