Krop & Sind

Tema: Romantisk solnedgang

Af Sara Wilkins 4. november 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I denne uge er der kærlighedstema på viunge.dk, og du får en ny romantisk historie hver eneste dag! Her kan du læse om Nadjas meget romantiske gåtur med sin kæreste..

Navn: Nadja Bengtsson
Alder: 17 år
By: Hillerød

Min kæreste og jeg var på camping med min familie. Det var rigtig hyggeligt, men det var også lidt kedeligt en gang imellem, så vi gik en masse lange ture på cykelstien og sådan noget. En aften spørger min kæreste mig, om vi ikke skal se, om vi kan finde stranden - og det synes jeg lød som en god idé.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi tog vores overtøj på og begyndte ellers bare at gå - min kæreste holdt om mig hele vejen og sagde hele tiden, at jeg ikke måtte glemme, at han elskede mig, og at jeg var den mest vidunderlige i hele verden. Jeg blev så rørt og gav ham et lille kys. Vi blev ved med at gå, men vi kunne bare ikke finde stranden. Da vi havde gået i cirka halvanden time og snakket og kysset og bare nydt hinandens selskab, finder min kæreste et skilt, hvor der står "adgang forbudt". Vi kunne se, at det førte ud til noget, der kunne været havet, så han tog mig i hånden, og vi begyndte at gå ud mod denne her åbning. Da vi kommer derud, er der hvide og røde roser overalt.

Vi satte os på en lille bænk, men vi var ikke ved stranden, vi var nærmest på en klippe, for der var virkelig langt ned. Jeg stod ude på kanten, for jeg skulle se hvor langt ned, der var, og så kom min kæreste hen og holdt om mig og sagde, at jeg skulle komme over på bænken, så jeg ikke ville falde. Jeg gik med ham over til bænken, og vi sad og holdt om hinanden og snakkede og kyssede en del under den flotte solnedgang. Vi havde ikke lyst til at tage tilbage, vi ville bare sidde der og nyde udsigten og hinanden. Det var så hyggeligt og romantisk. Det var den bedste dag i mit liv. [faktaBox]

Mail din romantiske historie til os på sara@viunge.dk
Husk at skrive navn, alder og by.

Læs mere om